پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۵:۳۱

امکان تشخیص تفاوت الکل ها از روی مشخصات ظاهری وجود ندارد

امکان تشخیص تفاوت الکل ها از روی مشخصات ظاهری وجود ندارد

زاهدان - مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: امکان فهمیدن تفاوت الکل اتانول و متانول ار روی مشخصات ظاهری امکان پذیر نیست و فقط در شرایط آزمایشگاهی میسر است.

مریم اسلامی در گفت وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تشخیص الکل‌ها از یکدیگر، با ملاک‌هایی از روی شرایط ظاهری مثل رنگ و بو، روشی غیر مطمئن و نادرست است چون الکل‌ها در شرایط عادی بی رنگ و شفاف هستند و بنا به دلایل خاص، به گروهی از آنها مواد شیمیایی رنگی افزوده می‌شود و تنها آزمایشگاه‌های تخصصی و مجهز توانایی تعیین نوع الکل را دارند.

وی افزود: الکل اتیلیک یا اتانول که اغلب آن‌را به اسم الکل سفید می‌شناسند، ضد عفونی کننده‌ای قوی و پرکاربرد در طب و پزشکی است ولی متانول یا الکل متلیک که در بازار به الکل قرمز مشهور است، ماده‌ای بسیار سمی و خطرناک است که بیشتر کاربردهای صنعتی دارد.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: الکل‌ها علیرغم نامگذاری های مشابه؛ خواص و کابردهای بسیار متفاوتی دارند و برخلاف تصور عموم، تشابه اسمی در الکل‌ها دلیلی بر مشابهت کاربردی آنها نیست.

وی به مردم توصیه کرد: برای حفظ سلامت خود و خانواده، الکل و سایر مواد ضدعفونی کننده مورد نیاز خود را حتماً از داروخانه و یا فروشگاه‌های معتبر تهیه و در زمان خرید توجه کنند که بر روی بسته بندی محصول مورد نظر شماره پروانه ساخت و نشان سازمان غذا و دارو درج شده باشد.

کد خبر 4881053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha