پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۵:۰۵

کتاب «حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم» به زبان ترکی منتشر شد

کتاب «حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم» به زبان ترکی منتشر شد

کتاب سربازان سردار، تألیف مرتضی کرامتی با عنوان «حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم» از سوی انتشارات فتا (feta) ترکیه به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «حاج قاسم سلیمانی و مدافعان حرم» در ۲۰۸ صفحه و با ترجمه آیکوت پازار باشی از سوی انتشارات فتا ترکیه منتشر شد.

همچنین در پشت جلد این کتاب آمده است : شهید سرباز حاج قاسم سلیمانی ، کسی بود که تمام عمر با عزت خود  را به عنوان یک سرباز وقف انسانیت کرد و در برابر آن به  پاداش شهادت رسید. دشمنان او در طول چهل سال نتوانستند در لبنان ، فلسطین ، عراق ، سوریه ، پاکستان و افغانستان و سایر مناطق با او رودررو قرار بگیرند و در نهایت او و فرماندهانی از حشد الشعبی را بصورت ناجوانمردانه و با یک عملیات تروریستی به شهادت رساندند.

در این کتاب به این موضوع اشاره شده است که شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از فرماندهان بزرگ ، چگونه باعث تغییر در نظم جهانی شده و با تمام تحولات موجود در خاورمیانه ، همراه با سربازان تحت امر خود از حرم حضرت زینب (س) که از اماکن مقدس اهل بیت (ع) است ، دفاع کردند.

کد خبر 4891238

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha