پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان:

۸۰درصد بیماران کرونا درسمنان بهبود یافتند/روندصعودی آمار مبتلایان

۸۰درصد بیماران کرونا درسمنان بهبود یافتند/روندصعودی آمار مبتلایان

سمنان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به روند صعودی تعداد مبتلایان کرونا در محدوده تحت مدیریت این دانشگاه، گفت: ۸۰ درصد بیماران مبتلابه کرونا در این منطقه بهبود یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، نوید دانایی عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران سمنان با بیان اینکه در یک‌روز گذشته پنج مورد مثبت آزمایش کرونا در محدوده تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی سمنان گزارش شده است، اظهار کرد: ۸۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا در این منطقه با بهبودی کامل از بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی سمنان مرخص شدند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۶۷ نفر در این منطقه به این بیماری مبتلا شدند، افزود: روند ابتلاء به ویروس کرونا همواره در استان سمنان صعودی است و این امر ضرورت رعایت نکات بهداشتی را نشان می‌دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه اصناف کم‌خطر از امروز فعالیت خود را آغاز کردند، تصریح کرد: رعایت نکات بهداشتی در این راستا باید در اولویت قرار گیرد و کسبه برای فعالیت خود نسبت به ثبت‌نام در سامانه سلامت وزارت بهداشت اقدام کنند.

دانایی با تأکید بر اینکه مردم استان سمنان همچنان در صورت لزوم برای انجام فعالیت‌های ضروری از خانه خارج شوند، یادآور شد: مردم برای خروج از منزل و انجام فعالیت‌های ضروری تمهیدات لازم برای پیشگیری از ابتلاء به کرونا از جمله استفاده از ماسک و دستکش را در دستور کار قرار دهند.

وی وسایل نقلیه عمومی و اماکن پرتردد را مهم‌ترین محل برای انتقال ویروس کرونا دانست و گفت: در شرایط فعلی کسبه فعالیت خود را به سمت فروش اینترنتی سوق دهند تا از روند صعودی مبتلایان این بیماری جلوگیری شود.

کد خبر 4897970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha