پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶

مدیرکل راهداری کرمانشاه خبر داد:

انجام ۶۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای کرمانشاه

انجام ۶۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای کرمانشاه

کرمانشاه- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه از انجام ۶۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در محورهای استان خبر داد.

فریبرز کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۶۰۸ کیلومتر عملیات روکش آسفالت، لکه گیری و درزگیری به صورت امانی در سطح محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه انجام شده است.
وی افزود: این عملیات در ۴۰ محور مواصلاتی استان کرمانشاه و در ۲۰۶۰ تن انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تصریح کرد: ۲۸ کیلومتر آسفالت در سه محور اسلام آبادغرب و همچنین ۱۳۹ کیلومتر در ۹ محور سرپل ذهاب عملیات آسفالت اجرا شد.
کرمی گفت: همچنین ۳۰ کیلومتر در دو محور شهرستان هرسین، ۵۰ کیلومتر در سه محور کنگاور و ۳۰ کیلومتر در دو محور گیلانغرب عملیات روکش آسفالت، لکه گیری و درزگیری اجرا شده است.
وی از انجام عملیات آسفالت در دو کیلومتر و در دو محور شهرستان صحنه، ۴۴ کیلومتر در سه محور شهرستان روانسر و ۲۸ کیلومتر در دو محور ثلاث باباجانی خبر داد.
این مسئول با بیان اینکه یک محور در شهرستان قصرشیرین به طول ۳۰ کیلومتر روکش آسفالت، لکه گیری و درزگیر شده تصریح کرد: در سه محور شهرستان کرمانشاه ۵۱ کیلومتر و در دو محور دالاهو به طول ۴۵ کیلومتر نیز عملیات روکش آسفالت انجام شد.
وی افزود: همچنین در سه محور شهرستان پاوه به طول ۷۷ کیلومتر، در سه محور شهرستان سنقر به طول ۱۴ کیلومتر و در دو محور جوانرود به طول ۴۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت، لکه گیری و درزگیری اجرا شده است.
کد خبر 4927479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha