پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ خرداد ۱۳۹۹، ۱:۰۲

جانشین فرمانده ناجا:

همگان حول محور آرمان های انقلاب اسلامی حرکت می کنیم

همگان حول محور آرمان های انقلاب اسلامی حرکت می کنیم

شیراز _ جانشین فرمانده ناجا گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، آرمان عمیقی به نام آرمان انقلاب اسلامی دارد که همه حول آن حرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از معاونت اجتماعی انتظامی فارس، سردار قاسم رضایی در دیدار با نماینده، ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، اظهار داشت: کشور ما بعد از انقلاب اسلامی، آرمان عمیقی به نام آرمان انقلاب اسلامی دارد و همه حول این محور حرکت می‌کنند.

وی نیروی انتظامی را نیرویی مردمی و خادم مردم توصیف و تصریح کرد: امروز روح حاکم بر ناجا تبعیت محض از رهبری، ولایت و منش انقلابی است.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته به عنوان گام اول انقلاب این مسیر به خوبی طی شد، افزود: در گام دوم انقلاب نیز نیروی انتظامی با تشکیل هیئت‌های اندیشه ورز اقدامات خود را در این راستا ادامه داده است.

جانشین فرمانده ناجا کسب رضایتمندی مردم را از اهداف جدی نیروی انتظامی دانست و گفت: در برخی موارد، مطالباتی که دیگران برای ناجا درست کرده اند، مطالباتی حبابی است و تلاش‌های ما را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

او با تأکید بر اینکه هیچ سازمانی در کشور به اندازه ناجا مأموریت ندارد، افزود: نیروی انتظامی بیش از توان خود در صحنه‌ها و مأموریت‌ها حضور دارد، ولی مطالبات بیش از اندازه از آن در برخی موارد باعث ایجاد نارضایتی در مردم می‌شود که نیاز به بستر سازی و بازنگری دارد.

سردار رضایی از سرقت به عنوان یکی از دغدغه‌های مردم یاد و تصریح کرد: در موضوع سرقت همه به نیروی انتظامی نگاه می‌کنند این در حالی است که بالای ۹۰ درصد از کشف سرقت‌ها با ناجا است، ولی در وقوع سرقت، نقش ما زیر ۱۰ درصد است.

این مقام ارشد انتظامی گفت: باید مؤلفه‌های انتظامی در همه موارد رعایت شود تا باعث کاهش سرقت در جامعه شده و به تبع آن رضایتمندی و از همه مهمتر احساس امنیت در جامعه بالا رود.

او، به پایین بودن هزینه جرم در کشور اشاره و تصریح کرد: در کشور ما، چون هزینه جرم پایین است، وقوع آن بالا می‌رود؛ بنابر این انتظار مردم و نیروی انتظامی از مجلس یازدهم به عنوان منتخبان مردم این است که در این موضوع ورود کنند و رضایتمندی مردم را بالا ببرند.

کد خبر 4945855

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha