پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴

معاون شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه:

نماز جمعه در ۸۰۰ نقطه کشور اقامه می‌شود

نماز جمعه در ۸۰۰ نقطه کشور اقامه می‌شود

ایلام-معاون سازماندهی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: نماز جمعه هفته جاری در ۸۰۰ نقطه کشور اقامه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی نوری ظهر روز سه‌شنبه در آیین معارفه رئیس جدید شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه ایلام اظهار کرد: برپایی نمازجمعه در شهرها بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مدیریت کرونا انجام می شود.

وی افزود: تا هفته گذشته در ۵۷۸ شهر کشور اقامه شده و از هفته جاری در ۸۰۰ شهر و از ششم تیرماه نیز با ظرفیت کامل به غیر از شهرهای قرمز اقامه می شود.

معاون سازماندهی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اضافه کرد: شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با صدور بیانیه و اطلاعیه‌های مختلف و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در راستای کنترل کرونا اقدام‌های لازم را انجام داده است.

نوری بیان کرد: هم اکنون ٩٠٠ امام جمعه در ٩٠٠ پایگاه برگزاری نماز جمعه در سراسر کشور فعالیت دارند.

گفتنی است، در حکمی از سوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه کشور، حجت الاسلام صادق پیمایی مدیر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ایلام شد.

کد خبر 4951190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha