پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۲۶

تلاش برای مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های رضوانشهر ادامه دارد

تلاش برای مهار آتش‌سوزی در جنگل‌های رضوانشهر ادامه دارد

رشت- حدود ۲ هکتار از جنگل‌های بخش پره‌سر شهرستان رضوانشهر دچار حریق شده که تلاش‌ها برای خاموش کردن و مهار آتش ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آتش‌سوزی در جنگل‌های بخش پره‌سر شهرستان رضوانشهر از روز یک‌شنبه آغاز شده و تلاش‌ها برای خاموش کردن آتش همچنان ادامه دارد.

بر اساس اظهارات مسئولان محلی آتش‌سوزی در بخش‌های از جنگل‌های سوزنی برگ ۲ روستای چران و سنگده بخش پره‌سر اتفاق افتاده است و بعد از سه روز همچنان ادامه دارد.

در حال حاضر نیروهای مردمی، منابع طبیعی، آتش‌نشانان، نیروهای بسیجی و سپاه برای خاموش کردن آتش در منطقه حضور دارند. اما با توجه به وزش باد آتش در حال گسترش به مناطق بالادستی است.

شامگاه دوشنبه بود که فرمانده منابع طبیعی شهرستان رضوانشهر در گفتگویی خبر از مهار این آتش و دستگیری عامل آن داده بود.

گفتنی است، بر اساس اعلام مسئولان محلی در این آتش‌سوزی در حال حاضر ۲ هکتار از اراضی جنگلی روستای سنگده بالای بخش پره‌سر دچار حریق شده است.

این در حالی است که با گرم شدن هوا و پیش بینی وزش باد اداره کل منابع طبیعی استان گیلان در اطلاعیه‌ای از شهروندان و مسافران خواسته بود برای جلوگیری از وقوع هر حادثه و احتمال آتش‌سوزی از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع استان گیلان جدا خودداری کنند.

محسن یوسف پور مدیرکل منابع طبیعی گیلان با اشاره به وقوع آتش‌سوزی در ۱۱ هکتار از اراضی جنگلی این استان از ابتدای امسال تاکنون، اظهار کرد: ۹۵ درصد از آتش سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به‌دلیل سهل انگاری و رعایت نکردن نکات ایمنی در روشن کردن آتش است.

کد خبر 4951788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha