۴ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۲

استاندار سمنان:

بروکراسی اداری برای جذب سرمایه‌گذاران به استان سمنان کوتاه شود

بروکراسی اداری برای جذب سرمایه‌گذاران به استان سمنان کوتاه شود

سمنان- استاندار سمنان بابیان اینکه بروکراسی اداری در جذب سرمایه‌گذاران باید کوتاه شود، گفت: مسئولان دستگاه‌های اجرایی دسترسی لازم برای به سرانجام رسیدن طرح‌ها را در دستور کار قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی، پیگیری مسائل و موارد مرتبط با احداث طرح هتل چهار ستاره گردشگری و مرکز تجارت جهانی پسته دامغان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان دسترسی لازم برای به سرانجام رسیدن پروژه‌ها را در دستور کار قرار دهند، ابراز داشت: یکی از این موارد راه‌اندازی مرکز تجارت جهانی پسته دامغان و هتل گردشگری چهار ستاره در این شهر است.

وی ضمن بیان اینکه بروکراسی اداری برای جذب سرمایه‌گذاران باید کوتاه شود، افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی خوب دامغان این منطقه ظرفیت خوبی را برای راه‌اندازی دو پروژه مذکور دارد که ساخت آن می‌تواند رونق اقتصادی را برای منطقه به دنبال داشته باشد.

استاندار سمنان بابیان اینکه برای تقویت حضور گردشگر در دامغان باید برنامه‌ریزی‌های جامع از سوی سرمایه‌گذاران طراحی و تدوین شود، ابراز داشت: قطعاً این اقدام منتهی به توسعه صادرات و رونق بیشتر تولید پسته و همچنین ارتقا شاخص‌های اقتصادی این شهرستان خواهد شد.

آشناگر بابیان اینکه در کنار مساعدت‌های لازم سرمایه‌گذاران نیز می‌بایست با جدیت اجرایی شدن طرح‌های مذکور را دنبال کنند، تصریح کرد: مشکلات واگذاری زمین برای احداث ساختمان هتل در حریم باید رفع شود و همچنین مسکن و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری استان در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

وی بابیان اینکه حمایت از سرمایه‌گذار همواره و به صورت جد باید در دستور کار مدیران استان باید باشد، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند مسائل و مشکلات موجود بر سر راه اجرایی شدن روند احداث هتل و مرکز تجارت پسته در دامغان را تا حصول نتیجه، بررسی و پیگیری کنند.

کد خبر 4957834

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha