به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دانشگاه تربیت مدرس میزبان معاونان فرهنگی دانشگاه های منطقه یک کشور بود غلامرضا غفاری در سخنانی در این نشست اظهار داشت: بحث پیامد سنجی و توجه به زمینه و شرایط جدیدی که با آن مواجهیم مساله مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی گفت: مسائل آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی نباید از هم جدا تصور شود، زیرا این ها مکمل یکدیگرند و معاونان فرهنگی دانشگاه ها همواره در بسیاری از پرسش های مطرح شده در حوزه آموزش عالی پیش قدم بودند.
وی افزود: چگونگی بازگشایی دانشگاه ها، چگونگی استمرار فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، منابع مالی دانشگاه و درآمد اختصاصی دانشگاه ها، اولویت فعالیت ها و چگونگی امکان پذیری فعالیت ها، تغییر در عادت های دانشجویان و تغییر در جهت گیری تحصیل، کیفیت تحصیل و آموزش مجازی و رونق بخشی مجدد دانشگاه ها از مواردی است که باید مورد تامل و بررسی جدی قرار گیرد.
معاون فرهنگی وزارت علوم خاطر نشان ساخت: کرونا واقعیت جدید زندگی ماست و چگونگی کنار آمدن با این واقعیت، معیاری است برای قضاوت و داوری افکار عمومی چه در داخل کشور و چه در سطح جهانی که باید در این راستا هزینه های آن را به حداقل برسانیم و بیشترین بهره را از آن ببریم.
وی تاکید کرد: سهمی که تشکل ها و کانون ها می توانند در کاهش رنج ها و مسائل دانشجویان از حیث روانی، اقتصادی و اجتماعی داشته باشند بسیار حائز اهمیت است و باید با بازآرایی و بازآفرینی زمینه های موجود، شرایط را برای رونق بخشی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی فراهم نماییم و با استفاده از بستر و پتانسیل فضای مجازی تمام توان خود را در این زمینه صرف نماییم تا در شرایط سخت کنونی اثرگذار باشیم.
نظر شما