پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰

ساری در گفتگو با مهر:

رئیس مجلس مطالبات مردم خوزستان را از دستگاه های اجرایی پیگیری کند

رئیس مجلس مطالبات مردم خوزستان را از دستگاه های اجرایی پیگیری کند

نماینده مردم اهواز در مجلس دهم گفت: رئیس مجلس شورای اسلامی باید انتظارات و مطالبات مردم خوزستان را از دستگاه‌های اجرایی مطالبه کند.

علی ساری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به خوزستان، اظهار داشت: نظارت‌های میدانی مسئولان قطعاً می‌تواند تأثیر به سزایی در تصمیم گیری ها داشته باشد و سفر رئیس مجلس به این استان هم در بخش تقنینی و نظارتی مجلس قطعاً تأثیرگذار خواهد بود و می‌تواند به حل مشکلات مردم این استان کمک کند.

وی تاکید کرد: لازم است رئیس مجلس شورای اسلامی بر مبنای بازدیدهایی که داشته است، انتظارات و مطالبات مردم خوزستان را از دستگاه‌های اجرایی مطالبه کند.

نماینده مردم اهواز در مجلس دهم تصریح کرد: استان خوزستان به ویژه کلانشهر اهواز مشکلات متعددی دارند و می‌توان گفت که اهواز با دیگر کلانشهرهای کشور قابل قیاس نیست و وضعیت خوبی ندارد. لازم است مسئولان این مشکلات را حل و فصل کنند.

ساری بیان کرد: برای نمونه در قرارداد تأسیس مترو اهواز مشکلات حقوقی متعددی وجود دارد که لازم است قوه قضائیه به این مسئله ورود کند و با کمک مجلس و دولت اقداماتی را در دستور کار قرار دهند تا مترو این شهر راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه رئیس مجلس باید پیگیری کند تا مشکل آب خوزستان حل شود، گفت: مردم خوزستان حق حیات دارند و باید آب لازم در رودخانه کارون وجود داشته باشد که مستلزم آن است که رئیس مجلس شورای اسلامی پیگیری دقیق کند تا این مشکل حل شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس دهم اظهار داشت: پروژه آب و فاضلاب در سال ۹۶ در این استان آغاز شد و پیشرفت‌هایی داشت اما هنوز تکمیل نشده است و تقاضای ما آن است که رئیس مجلس شورای اسلامی گزارش آخرین وضعیت این پروژه را از شخص وزیر نیرو دریافت کند.

ساری تصریح کرد: وزارت نفت چندین بار حق آلایندگی را به شهرداری‌های خوزستان پرداخت کرد که انتظار می‌رود وزارت نفت مابقی قسط‌های خود در این زمینه را پرداخت کند و انتظار این است که رئیس مجلس این موضوع را هم در دستور کار قرار دهد.

وی تاکید کرد: مطابق با برنامه ششم توسعه باید بومی گزینی در اشتغال مورد توجه قرار گیرد و اولویت با بومی‌ها باشد که بعضاً این مسئله در خوزستان رعایت نمی‌شود. تقاضای مردم این است که این موضوع هم مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم اهواز در مجلس دهم اظهار داشت: استان خوزستان مشکلاتی در حوزه سلامت دارد و انتظار این است که بیمارستان هزار تختی اهواز و بیمارستان‌های حمیدیه و باوی که هنوز کلنگ زنی نشده است، عملیاتی شود و از رئیس مجلس درخواست می‌کنیم که این موضوع را هم پیگیری کند.

کد خبر 5014296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha