حجتالاسلام علی خادمی در گفتگو با مهر با اشاره به نزدیکی روز اربعین اظهار کرد: فضای شهری باید تغییر کند و اگر چه در دهه نخست ماه محرم امسال از این نظر گلایههایی وجود داشت ولی با وجود اینکه دست ما خالی بود آنچه از اقلام فرهنگی و پارچه سیاه موجود داشتیم را تحویل دادیم و فضاسازی کردیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: در این زمینه انتظار میرود شهرداری توجه بیشتر داشته باشد و شهر را برای فضاسازی، بین مناطق شهرداریهای خود تقسیمبندی کند تا بتوانند فضای شهر را تغییر دهند بهگونهای که شهرداری هر منطقه مأموریت یافته و منطقه خود را تغییر فیزیکی دهد و دستگاههای دیگر هم به کمک شهرداری بیایند.
وی افزود: قصد داریم در روز اربعین مراسم محوری داشته باشیم تا اربعین سوتوکور برگزار نشود البته دستورالعملهای بهداشتی نیز باید رعایت شود.
حجتالاسلام خادمی در انتها گفت: هیئات مذهبی استان در دهه نخست محرم نشان دادند که دقت و جدیت لازم برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی را دارند و در اربعین هم شاهد رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی از سوی هیئات مذهبی و مردم عزادار خواهیم بود.
نظر شما