پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۰۵

امام جمعه شاهرود:

کمک‌های مومنانه درشاهرود ادامه می‌یابد/اربعین بهانه‌ای برای همدلی

کمک‌های مومنانه درشاهرود ادامه می‌یابد/اربعین بهانه‌ای برای همدلی

شاهرود- امام جمعه شاهرود گفت: به دلیل شرایط قرمز کرونایی امکان طبخ نذورات ماه صفر نیست لذا هیئت‌ها و مردم بایدهمراهی کنند تا کمک‌های مومنانه به سمت دستگیری از نیازمندان و مستمندان سوق یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عباس امینی پیش از ظهر یکشنبه در هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شاهرود به میزبانی حسینیه امام خمینی (ره) این شهر ضمن بیان اینکه با توجه به محدودیت‌ها و محرومیت‌های کرونا در زمینه اربعین، نیاز بود تا مسائل مرتبط با اربعین به بحث گذاشته شود، ابراز کرد: مدل‌ها و فرصت‌هایی که باید در روز اربعین از آنها بهره گیریم به شکل‌های مختلف مطرح هستند که از جمله آنها می‌توان به برگزاری یک مراسم محوری هم در خانه‌ها و هم در مساجد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری و محدودیت‌ها و رعایت ضوابط اشاره کرد.

وی افزود: انتظار هیئت‌های مذهبی و محافل و مساجد این است که چون سال‌های قبل راهپیمایی جاماندگان برگزار می‌شد، سال جاری هم مراسم محدودی داشته باشند هرچند که در قیاس با سال‌های قبل به دلیل کرونا، شرایط اجازه برگزاری راهپیمایی و تجمع را نمی‌دهد.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه در اربعین یک برنامه حداقلی با رعایت مسائل بهداشتی برگزار می‌شود تا هم سلامت مردم حفظ شود و هم برنامه‌های مذهبی تعطیل نشود، تاکید کرد: یکی دیگر از مسائل که مرتبط با اربعین باید پیگیری شود، نذورات ماه صفر است که پیشنهاد شد این نذورات به سمت کمک به محرومان جامعه سوق داده شود.

امینی با بیان اینکه دانش آموزان بی بضاعت و خرید دستگاه‌هایی که برای آموزش نیاز دارند، می‌تواند هدف خوبی برای نذورات مردم باشد، بیان کرد: نذورات به دلیل شرایط قرمز کرونایی شهرستان شاهرود به صورت طبخ نذورات و … میسر نیست لذا باید کمک‌های مومنانه به محرومان مد نظر مردم متدین و خداجوی شهرستان باشد.

کد خبر 5039892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha