۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۲

مشاور وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

عدم دسترسی ۳.۵ میلیون دانش آموز به سیستم هوشمند و شبکه شاد

عدم دسترسی ۳.۵ میلیون دانش آموز به سیستم هوشمند و شبکه شاد

اراک- مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول برنامه شبکه شاد وزارت آموزش و پرورش گفت: نزدیک به ۳.۵ میلیون نفر از دانش آموزان به سیستم هوشمند دسترسی ندارند وجزو کاربران شبکه شاد نیستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن الحسینی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان مرکزی در اراک، راه اندازی شبکه شاد را یک دستاورد مهم در کشور دانست و اظهار کرد: هیچکدام از کشورهای منطقه از چنین دارایی برخوردار نیستند و ایران از این حیث بزرگ‌ترین اپراتور خاورمیانه را دارد که به لحاظ زیر ساختی از این شبکه پشتیبانی می‌کند.

وی افزود: زیر ساخت شبکه شاد در شورای عالی فضای مجازی به عنوان یکی از زیر ساخت‌های حیاتی شناخته شده است بنابراین امنیت زیر ساختی آن در خصوص حمله هکرها حفظ شده است.

مسئول برنامه شبکه شاد وزارت آموزش و پرورش یکی از فعالیت‌های مهم در کشور را بحث ارتقای سواد فناورانه برشمرد و عنوان کرد: در حال حاضر سواد فناورانه کشور در یک شکاف دیجیتالی بین کشورهای توسعه یافته و توسعه نیافته قرار گرفته که فاجعه بار است در این راستا می‌توان با ورود هرچند دشوار به فضای مجازی سواد فناورانه دانش آموزان و معلمین را افزایش داد و دستاوردهای خوبی را در این حوزه شاهد بود.

رشد پهنای باند اینترنت کشور در شبکه شاد

الحسینی اظهار کرد: پهنای باند اینترنت در شبکه شاد از ۸ گیگابایت به ۲۷۰ گیگابایت رسیده است و ۵۰۰ هزار کلاس درس به صورت زنده در این شبکه در حال برگزاری است که نشان از افزایش رشد پهنای باند اینترنت در شبکه شاد است.

وی افزود: استفاده از شبکه شاد زمانی کامل می‌شود که اصول آموزش تعاملی را اجرا کند و این مهم در حال پیگیری است، در این صورت در امر تعلیم و تربیت موفق تر خواهیم بود.

الحسینی گفت: در خصوص زیر ساخت‌ها با همکاری سه جانبه وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات، آموزش و پرورش و شورای عالی فضای مجازی در تلاش هستیم اشکالات در حوزه شبکه شاد از قبیل سرعت به حداقل ممکن خود برسد و کاربران بتوانند از این سیستم استفاده کنند.

حضور و غیاب در شبکه شاد

وی در خصوص نحوه حضور و غیاب در شبکه شاد عنوان کرد: معلمان می‌توانند با تعیین برنامه هفتگی کلاسی و با مراجعه به لیست کلاس‌ها از وضعیت حضور هر یک از دانش‌آموزان اطلاع حاصل کنند؛ در کلاس‌های آنلاین به صورت خودکار هر ۷ دقیقه حضور دانش‌آموز ثبت شده و حضور وی به معلم اعلام می‌شود و به نظم آموزشی منجر می‌شود.

الحسینی یکی از مشکلات جدی در شبکه شاد را کمبود آموزش‌های کاربران عنوان کرد و افزود: در این راستا هر اندازه آموزش کاربر و آشنایی وی با شبکه شاد افزایش پیدا کند، به ارتقای سطح کاربری منجر می‌شود، آموزش‌های جدی و عملیاتی کاربران در کل کشور در شبکه شاد از هفته آینده آغاز می‌شود.

وی گفت: از ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش آموز نزدیک به ۱۱ میلیون و ۴۵۰ هزار دانش آموز در شبکه شاد احراز شدند و عملاً ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار کاربر فعال با بیش از ۵ ساعت کار در هفته در شاد حضور دارند.

اینترنت رایگان شبکه شاد

مسئول برنامه شبکه شاد وزارت آموزش و پرورش گفت: هزینه اینترنت در شبکه شاد برای معلمین و دانش آموزان رایگان است و نباید هیچ هزینه‌ای برای کاربران منظور باشد و این دستور مستقیم رئیس جمهور و وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات است حال اگر افرادی با شکایاتی در این حوزه مواجه باشند، با تماس با شماره ۱۹۵ آن را اطلاع دهند.

الحسینی عنوان کرد: اکنون شبکه شاد در تلفن‌های اندروید ۴ به بالا قابل دسترسی است اما به زودی نسخه وب این شبکه نیز آماده می‌شود و در تمامی گوشی‌های هوشمند قابل دسترسی خواهد بود.

به گفته وی نزدیک به ۳.۵ میلیون نفر از دانش آموزان به سیستم دریافت کننده هوشمند دسترسی ندارند و نمی‌توانند جزو کاربران شبکه شاد باشند البته وزارت آموزش و پرورش در آموزش ترکیبی از قبیل بکارگیری شبکه‌های آموزشی تلویزیون، کتاب و بسته‌های آموزشی اقداماتی را انجام می‌دهد تا این افراد از تحصیل محروم نشوند.

الحسینی با بیان اینکه واردات لوازم مورد نیاز دانش آموزان از قبیل تبلت با توجه به نوسانات ارزی کمتر صورت می‌گیرد، گفت: متولی تأمین این تجهیزات وزارت صمت است که تولید یا وارد بازار سازد و در اختیار دانش آموز قرار دهد از طرفی در این حوزه جلساتی با دفاتر ریاست جمهوری، کمیته امداد و وزارت صمت صورت گرفته و در حال پیگیری است اما در کوتاه مدت هنوز افق روشنی نسبت به این موضوع نداریم.

مسئول برنامه شبکه شاد وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت نظارت بر آموزش و کیفیت آن گفت: در سیستم سنتی نظارت‌ها در امر آموزش ناقص بوده است در حالی که در شبکه شاد نظارت‌ها دقیق‌تر و سنجش‌ها در مقایسه با کشور انجام می‌شود و از اثر بخشی لازم برخوردار خواهد بود.

الحسینی عنوان کرد: استان مرکزی در رتبه چهارم استان‌های کشور از حیث استفاده از شبکه شاد قرار دارد و دارای رتبه قابل قبولی است و امیدواریم رشد بیشتری را از استان در این بخش شاهد باشیم.

کد خبر 5042724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha