به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، سیدهادی سیدفضلی گفت: با توجه به تأکید ریاست و معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، رفع دغدغه مالی دانشجویان و خانوادههای آنان برای تامین شهریه، از اولویت های اصلی صندوق رفاه دانشجویان می باشد. از این رو صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سه منبع را برای ارائه تسهیلات در نظر گرفته است.
وی ادامه داد: اعطای تسهیلات از طریق منابع داخلی صندوق رفاه دانشجویان در واحدها و مراکز آموزشی و آموزشکدههای سما، یکی از محلهای ارائه تسهیلات اعتباری به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است که دانشجویان میتوانند از طریق صندوق رفاه دانشجویان واحدها و مراکز محل تحصیل خود، برای دریافت تسهیلات اعتباری کوتاه مدت، میان مدت، بلندمدت و همچنین تقسیط شهریه اقدام کنند.
سیدفضلی تأکید کرد: تسهیلات ارائه شده از سوی صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با کارمزد ۲/۵ درصد اعطا میشود. این در حالی است که صندوقهای رفاه دانشجویان دیگر دانشگاههای کشور، با نرخ کارمزد بیشتری تسهیلات در اختیار دانشجویان خود قرار میدهند.
ارائه تسهیلات ارزانقیمت برای دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی
وی به دومین منبع ارائه تسهیلات دانشجویی اشاره کرد و گفت: تفاهمنامههای دانشگاه آزاد اسلامی با بانکهای عامل، منبع دیگری برای پرداخت وامهای دانشجویی است و در این راستا، تسهیلات ارزانقیمت از طریق دو بانک ملی و صادرات برای دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی برحسب میزان نیاز آنها در نظر گرفته شده است. بر اساس این تفاهمنامهها، دانشجویان مقطع دکتری تا سقف ۴۰ میلیون تومان، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵ میلیون تومان، دانشجویان مقطع کارشناسی تا سقف ۱۰ میلیون تومان و دانشجویان مقطع کاردانی تا سقف ۵ میلیون تومان وام دریافت میکنند.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: سومین منبع اعطای تسهیلات به دانشجویان، از محل منابع تخصیصی صندوق رفاه دانشجویان وزارتین علوم و بهداشت است که از محل بودجه عمومی دولت تأمین میشود و از طریق این صندوقها به دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاهها تخصیص مییابد.
سیدفضلی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به منظور اعطای تسهیلات اعتباری به دانشجویان، با دو بانک قرضالحسنه مهر ایران و رسالت نیز تفاهمنامه همکاری منعقد کرده که براساس آن، برای دانشجویان مقطع دکتری تا سقف ۲۰ میلیون تومان، کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰ میلیون تومان، مقطع کارشناسی تا سقف ۷/۵ میلیون تومان و مقطع کاردانی تا سقف ۲/۵ میلیون تومان وام قرضالحسنه با کامزد ۳-۲ درصد و مدت بازپرداخت ۲۴ ماهه در نظر گرفته شده است.
استفاده همزمان و ترکیبی از انواع تسهیلات صندوق رفاه و بانکهای طرف قرارداد
وی تأکید کرد: تمامی دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی میتوانند به صورت همزمان و ترکیبی، از انواع تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان و همه بانکهای طرف تفاهمنامه با دانشگاه آزاد اسلامی برحسب نیاز و درصورت تایید واحد دانشگاهی مربوطه استفاده نمایند.
سیدفضلی همچنین به روشهای ثبت درخواست برای دریافت تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: دانشجویان متقاضی میتوانند از طریق سامانه ساجد به آدرس sajed.iau.ir برای دریافت تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کنند. قابلیت ثبت درخواست تسهیلات اعتباری به زودی در سامانه آموزشیار نیز فعال خواهد شد تا تمام فرآیند ثبتنام وامها به صورت مکانیزه و غیرحضوری انجام شود.
سقف پوشش ها و تعهدات بیمه حوادث دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافت
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به صندوق تامین و پرداخت خسارات حوادث دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: در سال تحصیلی جدید خدمات بیمهای و سقف پوشش و تعهدات صندوق تامین و پرداخت خسارات حوادث دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی افزایش یافته است. بر این اساس، تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که حق عضویت سالانه خود را پرداخت کردهاند، در همه ساعات شبانهروز و در هر مکان، تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: سقف تعهدات صندوق تامین و پرداخت خسارات حوادث دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای جبران هزینههای پزشکی ناشی از حادثه ۷/۵ میلیون تومان، هزینههای نقص عضو ناشی از حادثه ۳۰ میلیون تومان و فوت ناشی از حادثه ۳۰ میلیون تومان است که البته امیدواریم هیچ یک از دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی دچار حادثه نشوند.
سیدفضلی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در تلاش است با ارائه تسهیلات و وام های قرض الحسنه به گونه ای عمل کند که دانشجویان تنها دغدغه ادامه تحصیلات عالیه را داشته و نگرانی بابت پرداخت شهریه وجود نداشته باشد.
نظر شما