پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۷ آذر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان:

فعالیت سامانه بارشی تا شنبه در خوزستان ادامه دارد

فعالیت سامانه بارشی تا شنبه در خوزستان ادامه دارد

اهواز مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: فعالیت سامانه بارشی تا اواسط روز شنبه در این استان ادامه خواهد داشت.

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی فعالیت سامانه بارشی که همراه با شدت و ضعف است، تا اواسط روز شنبه در استان خوزستان ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: اوج بارندگی‌ها از امروز تا فردا صبح در استان خواهد بود و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق شمال، شمال شرق، شرق، جنوب شرق و مرکز خوزستان است که بعضاً باعث آب‌گرفتگی معابر و طغیان مسیل‌ها خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان با بیان اینکه تا اوایل روز جمعه شمال خلیج‌فارس مواج است، اظهار کرد: بارش در ارتفاعات خوزستان به صورت برف خواهد بود و در مناطق مستعد ریزش تگرگ دور از انتظار نیست.

سبزه زاری با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۲۵.۱ و دهدز با ۶.۷ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند، گفت: همچنین در همین مدت حداکثر و حداقل دمای شهر اهواز به ۲۲.۶ و ۱۶ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

کد خبر 5098094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد مهدی IR ۰۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
      0 0
      یک بارش عالی در رامهرمز✓