۱۰ دی ۱۳۹۹، ۰:۰۵

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان ‌و بلوچستان:

۵۰‌ پروژه سیستان و بلوچستان امسال ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبار شدند

۵۰‌ پروژه سیستان و بلوچستان امسال ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبار شدند

زاهدان- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰‌ پروژه این استان امسال به صورت ۱۰۰ درصد تخصیص اعتبار شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرمانداری تفتان، مهرداد عرب در حاشیه بازدید از پروژه‌های مختلف عمرانی شهرستان تفتان اظهار داشت: در حوزه پیگیری و تخصیص اعتبارات با اولویت راه، آب و آبرسانی گام برمی‌داریم که در این زمینه نظام و دولت توجه ویژه‌ای به سیستان و بلوچستان دارد.

وی افزود: تمام تلاش ما برای تخصیص ۱۰۰ درصد اعتبار پروژه‌هاست و امسال برای نخستین بار در سال‌های گذشته اعتبارات در ماه‌های اول سال در برخی از طرح‌ها به صورت کامل تخصیص پیدا کرده است اما متأسفانه برخی از این پروژه‌ها که اعتبارات کامل دریافت کردند از سوی متولیان اجرا نمی‌شود.

منصور بیجار معاون امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این بازدیدها ضمن تاکید بر حضور مجدد در منطقه، قول مساعد برای پیگیری تخصیص اعتبارات و تصویب مصوباتی در راستای حل مشکلات منطقه در نشست‌های استانداری را داد.

فریبا برنایی بجد فرماندار و رئیس شورای برنامه‌ریزی تفتان نیز در حاشیه حضور و بازدیدها، با ارائه مشکلات و درخواست‌ها خدمت به مردم را در اولویت کار عنوان و خواستار رفع کمبودها و مشکلات این منطقه شد.

کد خبر 5108247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha