۲۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸

مدیرکل هواشناسی زنجان:

وزش باد شدید درزنجان حاکم می شود

وزش باد شدید درزنجان حاکم می شود

زنجن-مدیرکل هواشناسی زنجان از حاکم شدن وزش باد شدید در استان زنجان طی چند روز آینده خبر داد.

محمدرضا رحمان نیا در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت جوی استان زنجان طی چند روزآینده اشاره کرد و گفت: از اواخر امروز بارش پراکنده برف براستان حاکم می‌شود.

وی از وقوع وزش باد شدید در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: وزش باد با سرعت ۶۰ تا ۹۰ کیلومتر بر ساعت براستان حاکم می‌شود و به شهروندان توصیه می‌شود در کنار ساختمانهای نیمه کاره، درختان فرسوده و بلندی‌ها تردد نکنند و سرعت وزش باد بیشتر درارتفاعات کوهستانی هم محسوس است.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان با بیان اینکه طی چند روز آینده هوای استان گرم می‌شود، گفت: با توجه به افزایش دمای هوای استان زنجان طی چند روز آینده احتمال ریزش بهمن و سنگ وجود دارد و از مردم استان درخواست می‌شود در محور زنجان به طارم ترد نکنند چرا که این منطقه کوهستانی است و وزش باد باعث انحراف مسیر رانندگان خواهد شد.

رحمان نیا تاکید کرد: وزش باد در ارتفاعات کوهستانی به صورت جهشی است و کوهنوردان فعالیت کوهنوردی خود را تعطیل کرده و در لبه پرتگاه‌ها و صخره‌ها تردد نکنند.

کد خبر 5122175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha