۱۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶

اولین هتل شهر ری افتتاح شد

اولین هتل شهر ری افتتاح شد

اولین هتل شهر ری با حضور آیت‌الله محمد محمدی ری ‌شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) افتتاح شد.

به‌گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با دهه مبارک فجر اولین هتل شهرری با حضور آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، محسنی بندپی استاندار تهران، پرهام جانفشان مدیرکل میراث‌فرهنگی تهران و جمعی از مدیران و مسئولین شهرری افتتاح شد.

پرهام جانفشان افزود: «افتتاح این هتل یکی از اقدامات مهم در توسعه زیرساخت‌های گردشگری مذهبی در شهرری است که موجب رفاه بیشتر زائرین حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) می‌شود.»

او ادامه داد: «ساخت هتل در شهرری یکی از نیازهای توسعه گردشگری این شهرستان بود که با همت تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) محقق شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تهران اظهار کرد: «این هتل در فاصله نزدیک به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) واقع شده و با داشتن ۴۲ اتاق و ۱۰۸ تخت پذیرای زائران و گردشگران است.»

این هتل در مدت چهار سال با حجم سرمایه‌گذاری ۸۰۰ میلیارد ریال در فضای بیش از ۸ هزار مترمربع ساخته شده است.

کد خبر 5137303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha