پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷

رئیس کنفدراسیون صادرات در گفتگو با مهر:

شرایط برای تک‌نرخی کردن ارز فراهم نیست

شرایط برای تک‌نرخی کردن ارز فراهم نیست

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه تک نرخی کردن ارز در شرایط فعلی امکانپذیر نیست، گفت: در صورت اعلام یک شبه ارز تک نرخی، دقیقا همان اتفاقی می‌افتد که با ارز ۴۲۰۰ تومانی رخ داد.

محمد لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص تک نرخی شدن ارز که این روزها در محافل مختلف مطرح می‌شود، اظهار داشت: حتی این روزها در مجلس نیز بر سر این موضوع چالش ایجاد شده و صحبت‌های مختلفی مطرح می‌شود، اما من فکر نمی‌کنم که هیچیک از مسئولین اقتصادی کشور و حتی مجلسی‌ها به دنبال این باشند که بخواهند ارز را تک نرخی کنند چرا که این مسئله نیازمند مقدماتی است که در حال حاضر فراهم نیست.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران تصریح کرد: در حال حاضر فاصله نرخ ارز آزاد و ارز دولتی بسیار زیاد است، درآمدهای کشور با محدودیت‌هایی مواجه است که در صورت افزایش تقاضا، عرضه ارز با مشکل مواجه می‌شود.

لاهوتی گفت: تورم در کشور بالا است و نقدینگی به شدت افزایش یافته و به نظر من تک نرخی کردن ارز در این شرایط فعلاً امکانپذیر نیست.

وی اظهار داشت: در صورت اتخاذ چنین تصمیم اشتباهی و اعلام یک شبه آن، دقیقاً همان اتفاقی می‌افتد که درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی رخ داد؛ تک نرخی کردن ارز نیازمند شرایطی است که بتواند ماندگاری داشته باشد و اگر به صورت دستوری انجام شود، برای مدت کوتاهی دوام خواهد داشت و به سرعت نرخ فاصله خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون تسهیل تجارت اتاق بازرگانی تهران گفت: این تجربه قبلاً هم وجود داشته که اگر نرخ‌های پایین‌تر از نرخ معقول برای ارز تعیین شود، حتی در آن هفته‌های اول هم به نوعی محکوم به شکست است زیرا دولت قادر نخواهد بود تمام تقاضاها را پاسخ دهد و بلافاصله، قیمت در بازار آزاد افزایش می‌یابد.

کد خبر 5137875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha