۲۷ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۲۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان:

موج چهارم کرونا در کردستان سخت‌تر خواهد بود

موج چهارم کرونا در کردستان سخت‌تر خواهد بود

سنندج- رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در صورت بروز موج چهارم در استان شاهد سخت ترین همه گیری در یک سال اخیر خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزین رضاعی روز دوشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا اظهار کرد: در صورت مشاهده ویروس جهش یافته کرونا در استان شرایط به اسفند و فروردین سال گذشته و اعمال محدودیت‌های جدید باز می‌گردد.

وی افزود: اگر موج چهارم کرونا در استان راه بیافتد دوباره اقتصاد کسبه به ویژه در شهرهای مرزی با مشکل جدی مواجه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: ویروس جهش یافته کرونا که با عناوین مختلف انگلیسی و آفریقایی میزان سرایت بیشتری دارد و در صورت بروز موج چهارم در استان شاهد سخت‌ترین همه گیری در یک سال اخیر خواهیم بود.

رضاعی اظهار داشت: باید حساسیت‌های اجتماعی در روزهای پیش رو بیشتر از گذشته شود و جلسات و اجتماعات در صورت امکان برگزار نشود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد: متأسفانه شهرهای جنوبی آذربایجان غربی در وضعیت نارنجی قرار دارند و این مهم برای شهرهای شمالی استان کردستان زنگ خطر محسوب می‌شود.

وی خواستار قرار گرفتن کردستان در جمع استان‌های مسافرپذیر کشور از سوی ستاد ملی کرونا شد و افزود: باید از ورود خودروهای شخصی به شهرهای زرد استان ممانعت شود.

رضاعی در ادامه سخنان خود به اجرای مرحله اول واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ در استان اشاره کرد و گفت: در این طرح ۱۸۰ نفر از ۶۷۰ نفر کادر درمان بخش مراقبت‌های ویژه استان واکسن دریافت کرده اند و طی روزهای آینده افراد بیشتری تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

کد مطلب 5147979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha