به گزارش خبرگزاری مهر، مظفری با بیان این مطلب گفت: احیاء و تقویت گویش های محلی، توجه به زندگی، آداب و رسوم اقلیت های بومی ایران و ثبت خرده فرهنگها به وسیله داستان نویسی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است. بسترسازی برای معرفی استعدادهای نهفته در جوانان و گمنامان عرصه داستان نویسی، ایجاد انگیزه برای خلق آثار بدیع با رویکردی تازه به زندگی ایرانی از دیگر اهداف این جشنواره است.
وی هیات داوران را شش نفر از بهترین استادان عرصه داستان نویسی، ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به این که طی سال های گذشته نویسندگان با توجه به سلایق داوران داستان می نوشتند در این دوره تا پایان زمان تعیین شده از معرفی این گروه خودداری می کنیم.
دبیر جشنواره داستان های ایرانی ادامه داد: گروه داوران از استادان داستان نویسی برجسته کشور هستند که تعاریف مشترکی از داستان ایرانی دارند و کمترین ضریب خطا را در انتخاب خواهند داشت.
وی همچنین از همراهی مشاوران آشنا به گویش های محلی در کنار داوران خبر داد و یاد آور شد: داستان هایی که به زبان های مختلف محلی است را به درستی قضاوت می شود.
مظفری گفت: ایرانیان و نیز علاقهمندان به فرهنگ و تمدن ایران زمین اعم از آنهایی که در داخل یا خارج از کشور هستند میتوانند تا پایان شهریور امسال حداقل دو اثر خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
رییس انجمن ادبیات داستانی خراسان رضوی افزود: این جشنواره در سال های گذشته به صورت استانی برگزار میشد اما با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری و نیز با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال به صورت کشوری برگزار میشود.
وی گفت: طبق قولی که معاونت فرهنگی وزارتخانه داده، دبیرخانه دایمی این جشنواره برای برگزاری در سال های بعد نیز از هم اکنون در مشهد تشکیل شده است.
وی افزود: به نفرات نخست تا سوم این جشنواره به ترتیب پنج، چهار و سه سکه به همراه دیپلم افتخار و لوح یادبود تقدیم میشود. مقرر شده به دو اثر برگزیده نیز یک سکه جایزه اهدا شود و همچنین به یک اثر در قالب دفاع مقدس و نیز یک اثر شاخص که بتواند فرهنگ خراسان را معرفی نماید جوایز ویژهای اهدا میشود.
علاقهمندان میتوانند آثار خود را به نشانی مشهد، خیابان صاحب الزمان(عج)، نبش مولوی شمالی، مجتمع فرهنگی و هنری صاحبالزمان(عج)، کانون هنرمندان خراسان و یا آدرس اینترنتی WWW.dastan-ir.comارسال کنند.
نظر شما