پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

مسئولان در سال جدید موانع تولید را رفع کنند

مسئولان در سال جدید موانع تولید را رفع کنند

بجنورد- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: مسئولان در سال جدید برای ایجاد اشتغال تلاش کرده و سعی کنند موانع تولید را از سر راه بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین رضا نوری در پیام نوروزی به مردم خراسان شمالی ضمن تبریک عید نوروز، اظهار کرد: سال جدید همراه با اعیاد شعبانیه است و از خداوند می‌خواهیم به برکات این روزها سال جدید سالی باشد که شر ویروس کرونا از سر مردم کوتاه شود.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: به تمام کسانی که سال گذشته عزیزان خود را از دست دادند تسلیت می‌گوئیم و از مردم می‌خواهیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزان فوت‌های ناشی از این بیماری را کاهش دهیم.

وی افزود: به خاطر ویروس کرونا بسیاری از مردم دچار مشکلات معیشتی شدند لذا مسئولان در سال جدید برای ایجاد اشتغال تلاش کرده و سعی کنند موانع تولید را از سر راه بردارند.

حجت الاسلام نوری به رزمایش مواسات اشاره داشت و گفت: از جوانان انقلابی می‌خواهیم در سال جدید بیشتر تلاش کرده و بیش از پیش به مردم مناطق محروم کمک کنند.

امام جمعه بجنورد در انتها به انتخابات اشاره کرد و بیان داشت: مردم یک دولت جوان انقلابی انتخاب کنند تا این دولت مشکلات جامعه را حل کند.

کد خبر 5173525

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha