پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

سخنگوی جنبش «أنصارالله»:

آمریکا و اروپا، یمن را به بازار فروش تسلیحات خود تبدیل کرده‌اند

آمریکا و اروپا، یمن را به بازار فروش تسلیحات خود تبدیل کرده‌اند

سخنگوی جنبش «أنصارالله» یمن با اشاره به حمایتهای تسلیحاتی آمریکا و اروپا از ائتلاف سعودی در این کشور، گفت: آمریکا و اروپا، یمن را به بازار فروش تسلیحات خود تبدیل کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش انصارالله یمن از سیاست های آمریکا و اروپا در قبال این کشور انتقاد کرد. وی گفت: آمریکا و اروپا، یمن را به بازار فروش تسلیحات خود تبدیل کرده اند. 

بر اساس این گزارش، سخنگوی جنبش انصارالله افزود: واقعیت آن است که آمریکایی ها و متحدان آن ها از پیشروی های ارتش و کمیته های مردمی یمن در نقاط مختلف این کشور از جمله مأرب ناراحت و نگران هستند.

عبدالسلام در ادامه عنوان کرد: پیشروی ارتش و کمیته‌های مردمی در هر جبهه‌ای ناراحتی آمریکا، انگلیس و کشورهای شرکت کننده در حمله به یمن را در پی دارد. تلاش‌های سیاسی در کنار اقدامات نظامی، اجتماعی و انسانی دولت نجات ملی یمن باعث شد که دستاورهای خوبی محقق شود.

سخنگوی انصارالله درباره چرایی عدم پیشرفت در پرونده سیاسی یمن نیز گفت: علت این مسأله آن است که ائتلاف سعودی در عرصه میدانی متحمل شکست شده است و تلاش می کند تا آنچه را که در میدان از تحقق آن عاجز بوده است، در عرصه سیاسی به دست آورد. 

کد خبر 5175499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha