پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۲۷

معاون خدمات شهری و محیط زیست کاشان خبر داد؛

تعطیلی پارک ها و تفرجگاه های کاشان در ۱۳ فروردین

تعطیلی پارک ها و تفرجگاه های کاشان در ۱۳ فروردین

کاشان - معاون خدمات شهری و محیط زیست کاشان از تعطیلی تمامی پارک ها و تفرجگاه های کاشان در روز ۱۳ فروردین خبر داد.

محمدرضا قنبری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به شیوع فزاینده بیماری کرونا و لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس اظهار داشت: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا تمامی پارک‌ها، فضاهای سبز و تفرجگاه‌های سطح شهرستان کاشان در روز ۱۳ فروردین تعطیل خواهد بود.

وی با بیان اینکه این تصمیم در راستای جلوگیری از تجمعات و اجتماعات برای پیشگیری از شیوع کرونا اتخاذ شده است، ابراز داشت: با هماهنگی‌های انجام شده با نیروی انتظامی مقرر شد برای اجرای این مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا اقدامات لازم انجام شود.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری کاشان با بیان اینکه از همشهریان کاشانی می‌خواهیم که در روز ۱۳ فروردین در خانه بمانند، تصریح کرد: مشارکت عمومی در کنار تمهیدات بازدارنده برای مقابله با کرونا و پیشگیری از موج بعدی ضروری و لازم است.

وی افزود: از مردم می‌خواهیم از هرگونه حضور و تجمع و اجتماع در مراکز تفریحی و تفرجی شهرستان کاشان بپرهیزند.

کاشان در بی خطرسازی پسماندهای عفونی پیشتاز است

قنبری همچنین از پیشتازی کاشان در بی خطرسازی پسماندهای عفونی خبر داد و گفت: حدود ۹۵ درصد از پسماندهای عفونی در کاشان جمع آوری و بعد از بی خطرسازی دفن بهداشتی می‌شود.

وی همچنین از ایجاد شهرک اقلام ضایعاتی در سال آینده در کاشان خبر داد و بیان داشت: این شهرک در زمینی به وسعت ۲۹ هکتار در سال آینده راه اندازی خواهد شد.

کد خبر 5178512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha