پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

داغ کرونا بر دل ۱۴۰۰ خانواده اردبیلی/پیک خطرناک‌تری در راه است

داغ کرونا بر دل ۱۴۰۰ خانواده اردبیلی/پیک خطرناک‌تری در راه است

اردبیل - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: با جان باختن ۵ نفر دیگر در استان اردبیل به دلیل ابتلا به بیماری کرونا شرایط این بیماری در اردبیل به وضعیت هشدار رسید.

شهرام حبیب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت بیمار کرونا در اردبیل اظهار کرد: با توجه به سپری کردن وضعیت پایدار کرونایی استان اردبیل در هفته‌های انتهایی اسفندماه ۱۳۹۹ این استان هم‌اکنون در وضعیت هشدار و در آستانه ورود به پیک جدید و خطرناک قرار گرفته است که یکی از دلایل اصلی این پیشامد حضور گسترده مسافران در استان اردبیل و عادی‌انگاری بیماری از سوی مردم بومی استان است.

وی با اشاره به اینکه با فوت ۵ نفر دیگر از هم‌استانی‌ها آمار فوت بر اثر ابتلاء به بیماری خطرناک کرونا در مجموع به یک هزار و ۴۶۰ نفر رسیده است، افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته با بستری ۴۳ مبتلای جدید و فوت ۵ نفر از هم‌استانی‌ها وضعیت کرونایی اردبیل به مرحله هشدار رسید.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هر ۵ نفر فوت شده در ۲۴ ساعت گذشته از شهر اردبیل بوده و شهرستان‌های دیگر هیچ بیمار فوتی نداشتند.

حبیب‌زاده همچنین با اشاره به افزایش تعداد افراد مبتلا به کرونای انگلیسی در اردبیل گفت: هم‌اکنون تعداد ۲۱ بیمار مبتلا به کرونای انگلیسی در استان شناسایی شده و تحت مراقبت قرار گرفته‌اند که خوشبختانه انتقال به غیری در این باره اتفاق نیفتاده و هر ۲۱ نفر بر اثر شناسایی در وهله اول از میان افرادی بودند که از کشور عراق به اردبیل وارد شده‌اند.

وی تعداد بستری‌های کل در استان را ۲۲۷ نفر عنوان و تصریح کرد: از این تعداد ۵۴ نفر بر اثر وضعیت وخیم کرونایی جز بیماران بدحال محسوب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار کرد: بر اساس آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرهای اردبیل، پارس آباد، مشگین شهر، خلخال، سرعین، بیله سوار و نیر در وضعیت زرد و شهرهای نمین، گرمی، کوثر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.

کد خبر 5180037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha