محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۹۴۱ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۳۵۷ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
وی عنوان کرد: از این تعداد ۳۵ نفر در بیمارستان های استان بستری شدند و ۳۲۲ نفر نیز در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
نوری شادکام با بیان اینکه کرونای جهش یافته در تمام شهرستان های استان یزد شناسایی شده است، ادامه داد: تاکنون ۷۷ سرخوشه مبتلا به کرونای جهش یافته در استان شناسایی شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد بیان کرد: در شبانه روز گذشته شش بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۵۰۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۶۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه خدمات دریافت می کنند.
نوری شادکام با اشاره به اینکه امن ترین مکان خانه شخصی است؛ از همشهریان خواست از رفت و آمدهای برون و درون شهری و برگزاری مراسم عزا و عروسی و دورهمیهای خانوادگی جدا خودداری کنند.
نظر شما