به گزارش خبرنگار مهر، شهربانو برهانی بعدازظهر سه شنبه در نشست ویدئو کنفرانس وزارت کشور با محوریت پایگاه های فرهنگی اجتماعی سازمان تبلیغات اسلامی در محله انجیراب گرگان اظهارکرد: دفتر تسهیل گری محله انجیراب با همکاری و مشارکت خوب امام پایگاه فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی توانسته با راه اندازی کارگاههای آموزشی در زمینه های مهارت افزایی زندگی ساکنان این محله، جذب حمایت نهادها و دستگاه های حمایتی برای رفع مسائل و نیازهای گروه های آسیب پذیر محله، شناسایی خیرین و نهادهای علاقمند به فعالیت در محله و شناسایی افراد تاثیرگذار و فعال خدمات خوبی ارایه کند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری گلستان افزود: راه اندازی مدرسه در این محله، احداث زیرگذر، راه اندازی تولیدی های اشتغال زایی و آموزش مختلف فرهنگی و اجتماعی از اهم فعالیت های شاخص دفتر تسهیلگری و پایگاه فرهنگی اجتماعی انجیراب بوده است.
وی با بیان این جمله که ارتباط و همکاری بین فعالیت پایگاه فرهنگی و دفتر تسهیلگری رخ داده است، افزود: همه برنامه ها در دفتر تسهیل گری با همکاری پایگاه فرهنگی اجتماعی و سایر دستگاه ها بوده و این دفتر توانسته است با تهیه مونوگرافی محله و استفاده از ظرفیت امام پایگاه، سرمایه اجتماعی و فرهنگی محله را بالا ببرد.
برهانی با تقدیر از زحمات خوب دفتر تسهیلگری انجیراب خاطرنشان کرد: از زمانی که این مرکز در محله انجیراب راه اندازی شده است مراجعان به استانداری و فرمانداری گرگان از این محله کم شده و این نشان از اهمیت این مرکز و نقش آفرینی موثر آن است.
نظر شما