پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان:

وزش بادهای ۱۲۰ روزه ادامه دارد/دلگان گرمترین شهر سیستان وبلوچستان

وزش بادهای ۱۲۰ روزه ادامه دارد/دلگان گرمترین شهر سیستان وبلوچستان

زاهدان - مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش بادهای ۱۲۰ روزه تا پایان هفته آینده در شمال استان ادامه دارد.

محسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بر اساس بررسی آخرین تصاویر ماهواره‌ای و نقشه‌های پیش یابی، وزش بادهای ۱۲۰ روزه تا پایان هفته آینده در شمال استان سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

وی افزود: در شبانه روز گذشته بیشینه سرعت وزش باد در زابل به ۹۷ کیلومتر بر ساعت رسید و میدان دید افقی در محدوده فرودگاه این شهر را به کمتر از ۳ هزار متر کاهش داد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: توصیه می‌شود بیماران قلبی و تنفسی، کودکان و سالمندان از ترددهای غیر ضروری در مناطق تحت تأثیر باد و گردوخاک اجتناب کنند.

وی با اشاره به اینکه در شبانه روز گذشته دلگان با دمای ۴۷ درجه سلسیوس، گرم‌ترین شهر استان سیستان و بلوچستان بود، گفت: طی این مدت زاهدان نیز با دمای ۱۸.۸ درجه سلسیوس خنک‌ترین شهر استان بود.

کد خبر 5271416

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha