۱۲ مهر ۱۴۰۰، ۰:۱۴

عصر یکشنبه صورت گرفت؛

بازدید نماینده ولی‌فقیه در کردستان از پروژه راه‌آهن همدان-سنندج

بازدید نماینده ولی‌فقیه در کردستان از پروژه راه‌آهن همدان-سنندج

سنندج- نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در بازید میدانی در جریان آخرین وضعیت پروژه راه‌آهن همدان-سنندج قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از روابط‌عمومی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی یکشنبه شب از پروژه ساخت راه‌آهن همدان-سنندج بازدید میدانی کرد و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت این پروژه قرار گرفت.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در این بازدید ضمن خدا قوت و قدردانی از دست‌اندرکاران و کارگران این پروژه اظهار داشت: خوشبختانه روند این پروژه به‌خوبی در حال پیش‌روی و در مراحل پایانی است.

وی اتصال راه‌آهن کردستان به شبکه سراسری و برخورداری مردم از خدمات نظام را یک نعمت بزرگ و مزیت عنوان کرد و گفت: خوشبختانه پشتیبانی و هزینه‌های زیادی برای اجرای این پروژه انجام شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه راه‌آهن همدان-سنندج هرچه سریع‌تر به اتمام برسد، تصریح کرد: بر اساس گفته پیمانکار و روند کاری که در حال انجام بوده، پیش‌بینی می‌شود که این پروژه تا دو تا سه ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه پروژه راه‌آهن همدان-سنندج پیشرفت بسیار خوبی داشته است، افزود: علی‌رغم همه مشکلات، این پروژه نخوابیده و امیدواریم تا دو تا سه ماه آینده سوت قطار در کردستان شنیده شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی در پاسخ به درخواست کارگران بومی پروژه راه‌آهن همدان-سنندج مبنی بر جذب در راه‌آهن بعد از بهره‌برداری، از استاندار کردستان خواست که دستورات لازم را صادر کند که وی نیز وعده معرفی و به‌کارگیری آنان را داد.

پیمانکار پروژه راه‌آهن همدان-سنندج نیز در این بازدید وعده داد: ۵ کیلومتر مانده از ریل‌گذاری این پروژه تا یک هفته آینده به اتمام می‌رسد.

کد مطلب 5319418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha