۱۵ آبان ۱۴۰۰، ۶:۲۳

توسط انتشارات نیستان انجام شد؛

تجدید چاپ سه کتاب از سیدعلی شجاعی

تجدید چاپ سه کتاب از سیدعلی شجاعی

انتشارات نیستان به تازگی یک اثر از سید مهدی شجاعی و سه اثر از سید علی شجاعی را تجدید چاپ کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، انتشارات نیستان به تازگی یک اثر از سید مهدی شجاعی و سه اثر از سید علی شجاعی را تجدید چاپ کرده است.

در ادامه نگاهی بر این آثار خواهیم داشت؛

رمان کوتاه «از دیار حبیب» نوشته سید مهدی شجاعی به چاپ بیستم رسید.

از دیار حبیب، رمانی است کوتاه که گوشه هایی از زندگی حبیب بن مظاهر یار سالخورده ی حضرت سیدالشهدا (ع) را به تصویر می کشد؛ البته قسمت اعظم آن، به شهادت حبیب در کربلا اختصاص دارد و وصف عشق و شیدایی او به امام زمانش. داستان از زاویه دید دانای کل روایت می شود و به ده بخش تقسیم شده است. داستان از جایی آغاز می شود که حبیب بن مظاهر و میثم تمّار در ملاقاتی، مقابل چشم عده ای از مردم، هر یک از عاقبت کار آن دیگری و چگونگی شهادتش خبر می دهند و از هم جدا می شوند و … در این کتاب می خوانیم: جان در قفس تن حبیب، بی تابی می کند. حبیب، به حال خود نیست. انگار رخت پیری را کنده است، در چشمه ی عشق، وضوی ارادت گرفته است و یکباره جوان شده است. جوانی که خویش را به تمامی از یاد برده است و لجام دل به دست عشق سپرده است. هیچکس حبیب را تا کنون به این حال ندیده است، گاهی آن می کشد، گاهی نگاهی به خیام حرم می اندازد، گاهی به افق چشم می دوزد، گاهی خود را در نگاه معشوق گم می کند، گاهی می گرید و گاهی می خندد.

........................

«اگر آدم برفی ها آب نشوند …» نوشته سید علی شجاعی هم به چاپ چهارم رسید. این اثر از آکادمی آلمان Buch des Monats برنده جایزه منتخب سیزدهمین فستیوال بین‌المللی ادبی برلین شد و تاکنون به زبان های آلمانی، کره ا ی، فرانسوی، روسی و سوئدی ترجمه شده است.

کتاب «اگر آدم برفی ها آب نشوند» قصه کودکان یک روستا است که با هزار شوق و آرزو و پس از انتظار بسیار می‌خواهند بزرگ‌ترین آدم‌برفی عمرشان را بسازند. یک روز کامل زحمت می‌کشند و یک آدم‌برفی خیلی خیلی بزرگ می‌سازند. غروب هم پدر و مادرهایشان را برای دیدن زحمت‌شان می‌آورند. و اما صبح روز بعد مردم روستا با دستورهای آدم‌برفی از خواب بلند می‌شوند. آدم‌برفی هزار جور دستور می‌دهد و همه مجبورند عمل کنند. آدم‌برفی آن‌قدر دستور می‌دهد که آخر هم مقابل خورشید می‌ایستد و نمی‌گذارد بهار به روستا بیاید…

.........................

کتاب «احتیاط! خطر حمله موش‌ها… و دیگران» عنوان اثر دیگری از سید علی شجاعی است که از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است.

شجاعی که پیش از این با انتشار کتاب‌هایی چون «اگر آدم برفی‌ها آب نشوند…» و «نیم من بوق» توانست نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از کشورهای جهان خود را به عنوان یک نویسنده صاحب‌سبک در این عرصه معرفی کند؛ در داستان تازه خود به سراغ یک قصه تمثیلی و بسیار قابل تامل برای کودکان و نوجوانان رفته است.

«احتیاط! خطر حمله موش‌ها… و دیگران» به گفته نویسنده دومین کتاب از مجموعه سه‌گانه وی با موضوع «فلسفه برای کودکان» است که سعی دارد مفاهیم فلسفی و عمیق جامعه‌شناختی مدرن را برای مخاطب کودک و نوجوان به زبانی ساده باز بگوید.

.....................................

انتشارات کتاب نیستان کتاب «شاید دیگران از آسمان می‌آید» اثر سید علی شجاعی سومین مجلد از مجموعه سه‌گانه مهارت‌های زندگی برای کودکان را در ۳۲ صفحه رحلی تجدید چاپ و به بازار نشر عرضه کرده است.

تجدید چاپ سه کتاب از سیدعلی شجاعی

کتاب «شاید دیگران از آسمان می‌آید» اثر سید علی شجاعی سومین مجلد از مجموعه سه‌گانه مهارت‌های زندگی برای کودکان است که پیش از این مجلد دوم آن با عنوان «هیچ طوفانی راهش را عوض نمی‌کند» ومجلد اول از آن نیز با عنوان «به دیوارها بخند» منتشر شده است.

این کتاب همانند دو مجلد دیگر خود تلاشی است برای پرداختن به اساسی‌ترین و ابتدایی‌ترین مهارت‌هایی که یک کودک در زندگی خود به آنها نیاز دارد و سعی دارد در قالب یک داستان این نیاز را به مخاطب یادآوری و شیوه اجرای آن را نیز پیش چشم او بازگو و با ایجاد نوعی همذات‌پنداری از وی بخواهد تا خود را در موقعیت قهرمان داستان قرار داده و راه درست مواجهه با این دست مشکلات را فرا بگیرد.

این کتاب با چنین هدفی با محوریت «حس مسئولیت‌پذیری» تالیف شده است. نویسنده با محوریت قرار دادن این موضوع در قالب داستانی این مساله را بیان می‌کند که برای اصلاح یک جامعه نیاز داریم تا ابتدا خودمان به عنوان فرد و عضوی از جامعه به اصلاح خود بپردازیم. در واقع نویسنده به مخاطب عاصی خود می‌گوید اگر اعتراضی به برخی از بافت‌ها و رویه‌های اجتماعی دارد و عزمی برای اصلاح آنها، باید ابتدا سعی در اصلاح خود داشته باشد.

زبان قصه بدون استفاده از کلمات پر ابهام و یا ترسیم موقعیت‌های خاص و غیر عمومی، با سادگی و شیوایی و تلفیقی هنرمندانه با تصاویر به کار گرفته شده است. شجاعی در استفاده از کلمات متناسب برای شکل دادن به قصه خود خست به خرج نداده است؛ اما در عین حال داستان خود را نیز به سمت یک روایت می‌نی‌مال و یا سانتی‌مانتال نیز سوق نداده است. او متنی ساده و تامل برانگیز و به قاعده تالیف کرده است که نه تنها مخاطب کودک که والدین آنها را نیز به فکر و واکنش وامی‌دارد.

کد خبر 5344470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha