۲۰ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹

در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی لرستان مطرح شد؛

انتقاد استاندار از روند کُند ساخت کتابخانه‌های لرستان

انتقاد استاندار از روند کُند ساخت کتابخانه‌های لرستان

خرم‌آباد- استاندار لرستان از روند کُند ساخت کتابخانه‌های این استان انتقاد کرد و گفت: باید به‌طور مثال ظرف ۹ ماه آینده اقدامات چشمگیری در این حوزه انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد زیویار امروز پنج شنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی لرستان، کتاب را یک موهبت الهی دانست و آن را ابزار تفکر و تعالی جوامع ذکر و اظهار کرد: اگر بخواهیم پارادایمی را برای پیشرفت جوامع در نظر بگیریم یکی از مؤلفه‌های اساسی کتاب و مطالعه است که در حال حاضر با توجه به گزارش‌های ارائه شده و ساز و کارهایی که باید در اختیار این موضوع قرار می‌گرفت تقریباً تمهید شرایط و تهیه زیرساخت‌ها در استان مورد توجه اساسی قرار نگرفته و مظلوم تر از آن علاقمندان به کتاب و مردم شریف لرستان هستند.

وی با اشاره به کسب شاخص‌های علمی و مقامات برتر در استان گفت: در لرستان کسب شاخص‌های علمی خیلی خوب است، اما در این زمینه چیزی که در زندگی مردم جاری و محسوس باشد رؤیت نمی‌شود و آنچه که ملموس و قابل اتکا باشد و بتواند به عنوان معیار پیشرفت مورد توجه قرار بگیرد وجود ندارد.

استاندار لرستان به در دست ساخت بودن ۱۲ کتابخانه در استان اشاره کرد و گفت: کتابخوانی راهی برای دستیابی به دانایی و توانایی است اما با وضعیت موجود این راه دچار دست‌انداز شده و با صرف اعتبارات قطره چکانی هیچ یک از کتابخانه‌های در دست اقدام در استان افتتاح نخواهند شد و این ناکارآمدی و ضعف است.

زیویار با اشاره به اهمیت فرهنگ کتابخوانی و تسریع در ساخت کتابخانه‌ها، گفت: لازم است طوری برنامه‌ریزی شود که با تزریق بودجه، حداقل تعدادی از آنها قابل بهره برداری و یا بخشی از ساختمان آنها افتتاح شود.

وی تصریح کرد: این موضوع شدنی است و کار سختی نیست و با استمرار کار نیمه تمام مدیران قبلی و به نتیجه رساندن آن و برنامه‌ریزی بر اساس چشم‌انداز و منابع مالی به‌گونه‌ای عمل شود که مثلاً ظرف ۹ ماه آینده اقدامات چشم‌گیری در این زمینه در استان انجام پذیرد.

کد مطلب 5349483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha