۲۵ آبان ۱۴۰۰، ۹:۲۰

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

معاصر شدن به روایت تصویر در نمایشگاه «میراث هنرمند»

معاصر شدن به روایت تصویر در نمایشگاه «میراث هنرمند»

مدیر گالری «لاله» معتقد است در نمایشگاه گروهی نقاشی و طراحی «میراث هنرمند»، شاهد خلق آثاری هستیم که آثار هنرهای معاصر را روایت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه گروهی نقاشی و طراحی با عنوان «میراث هنرمند» از روز جمعه ۱۴ آبان در گالری لاله افتتاح شد و تا ۲۷ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

در این نمایشگاه آثاری از ابراهیم اکبری گرز، سجاد حبیبی، مریم زحمتکش، الیاس ستاری، محمد شیروانی زاده، سونیا صادقی، زهرا علیزاده، سیروان کنعانی، محمد علی مشرفی، بهرام‌شاه محمودی، سالومه منوچهری، مولود نصیرزاده، بهداد نجفی اسدالهی و مهناز وزیری به نمایش گذاشته شده است.

محسن سلیمانی مدیر گالری لاله درباره این نمایشگاه به خبرنگار مهر گفت: در نمایشگاه «میراث هنرمند»، شاهد خلق آثاری هستیم که آثار هنرهای معاصر را روایت می‌کنند. هنرمندان امروزی سعی دارند آثاری را با مفهوم معاصر شدن به نمایش بگذارند تا به نوعی معاصر شدن را به تصویر بکشند و به نوعی، تعریف شخصی خود را در این مورد نشان دهند.

وی بیان کرد: اعتقاد بر است اینکه شاید نوعی آگاهی معاصر شدن در درون خود معنا نهفته شده باشد، به این منظور ما معتقدیم که همراهی صوری و چشم بسته نمی‌تواند ما را به دنیای معاصر و آنچه که ماحصل همین وضعیت جهان ناهمگنی که هست، وصل کند.

معاصر شدن به روایت تصویر در نمایشگاه «میراث هنرمند»

عضو هیأت مدیره انجمن طراحان گرافیک ایران تاکید کرد: به‌روز یا جدید بودن لزوماً به معنی معاصر بودن نیست چون گویای جنبه‌هایی از آگاهی انتقادی نسبت به جهان بیرون و دیروز خود هستند و با آن معنا پیدا می‌کند. ما به این صورت می‌توانیم بگوییم که بین جدید و نو، در واقع پدیده معاصر، تفاوت زیادی وجود دارد و معاصر شدن نیازمند و مستلزم آگاهی نسبت به جهان، زمان، دیگری و خود است.

وی بیان کرد: «معاصر» در تصور رایج یک جنبه کیفی دارد و باید آن را پیدا کند و اگر ما با این رویه باشیم، می‌توانیم معاصر باشیم. به جرأت می‌توانم بگویم هنرمندانی که می‌توانند این‌گونه فکر کنند آثاری را خلق می‌کنند که می‌توانیم گفت این آثار هنر معاصر ما را شکل داده‌اند.

مدیر گالری لاله در پایان درباره کیوریتوری یا نمایشگاه گردانی یک نمایشگاه هنری گفت: بدون شک اگر شخص مسئولیت پذیری نیستید، هرگز به سمت نمایشگاه گردانی نروید! کیوریتورهای بی مسئولیت، اجرای ناقص برنامه‌ها، به هم ریختگی تاریخ‌ها و به چشم آمدن کمبودها را متوجه دیگران و از پذیرش هرگونه مسئولیتی شانه خالی می‌کنند. هر چند در اجرای یک فعالیت هنری، همیشه کمبودها و نکات پیش‌بینی نشده‌ای وجود دارند اما شما موظف هستید طبق برنامه اعلام شده به مخاطبان حرکت کنید یا در صورت لزوم، جایگزین‌های مناسبی را در زمان مناسب در نظر بگیرید. یک کیوریتور موفق به عنوان مسئول، باید دقیقاً در مرکز انجام همه امور و آماده انجام هرگونه فداکاری باشد.

کد خبر 5351850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha