۳ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۰۹

کشتی‌گیران ایذه‌ای در مسابقات نظامیان جهان خوش درخشیدند

کشتی‌گیران ایذه‌ای در مسابقات نظامیان جهان خوش درخشیدند

ایذه- کشتی‌گیران ایذه‌ای در رقابت‌های کشتی فرنگی نظامیان جهان با کسب دو مدال طلا خوش درخشیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، ایمان محمدی در رقابت‌های کشتی فرنگی نظامیان جهان در گروه A در مبارزه نخست با نتیجه ۳ بر ۲ استپان ماریانیان قهرمان جهان از روسیه را از پیش رو برداشت.

محمدی در دور بعد نیز با نتیجه ۸ بر صفر موراد هاروتیونیان از ارمنستان را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

وی در این دیدار لایونی عبدنور از الجزایر را با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب کرد و حریف استپان ماریانیان قهرمان جهان از روسیه در دیدار فینال شد که این کشتی‌گیر عنوان دار جهانی را مجدداً شکست داد و قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نظامیان جهان شد.

همچنین حسین اسدی دیگر کشتی‌گیر ایذه‌ای در آخرین روز رقابت‌های کشتی فرنگی نظامیان جهان که در تهران در حال برگزاری است، مدال طلا را بر گردن آویخت.

در وزن ۶۷ کیلوگرم که با حضور ۷ نفر برگزار شد، حسین اسدی در گروه B با نتیجه ۹ بر صفر احمد النکدالی از سوریه را مغلوب کرد.

اسدی در دور بعد مقابل الکسی کیانکین کشتی‌گیر مطرح روسیه با نتیجه ۸ بر صفر به برتری رسید و راهی مرحله نیمه نهایی شد.

اسدی در دیدار نیمه نهایی با نتیجه ۸ بر صفر کالبکورا فریرا از برزیل را مغلوب کرد و حریف الکسی کیانکین از روسیه در دیدار فینال شد که این کشتی گیر را مجدداً شکست داد و قهرمان مسابقات کشتی فرنگی نظامیان جهان شد.

کد خبر 5360255

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha