پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۳۲

هنوز ساز و کار مناسبی برای مدیریت دانش در کشور وجود ندارد

هنوز ساز و کار مناسبی برای مدیریت دانش در کشور وجود ندارد

رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تولید دانش در دانشگاهها از اهمیت زیادی برخوردار است اما در این میان مدیریت دانش نیز مهم است و ما هنوز در کشور سازوکار مناسبی برای مدیریت دانش نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر شهرام یزدانی در نخستین کارگاه برنامه ریزی تدوین نظام جامع توسعه آموزش عالی علوم پزشکی اضافه کرد: از نقشه هایی استراتژیک و ملی برای بخش سلامت بسیار شنیده ایم اما برای بکارگیری دانش سلامت باید نقشه جامع در همه بخش ها داشته باشیم.

یزدانی با اشاره به برنامه چهارم توسعه و دانایی محور بودن این برنامه خاطرنشان کرد: قابل تحقق بودن این برنامه مستلزم وجود یک نقشه راه و تدوین نظام نوآوری است.

وی نوآوری را به معنی داشتن یک ایده نوآورانه و خلاقانه که به ارزش افزوده منجر می شود تعبیر کرد و گفت: تدوین نقشه جامع برای توسعه علوم پزشکی کشور باید علاوه بر برطرف کردن نیازهای بخش سلامت به نظام نوآوری دارای ارزش افزوده نیز بینجامد.

رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: بخشی از تأمین نیروی انسانی کشور بر عهده وزارت بهداشت است. باید توجه داشته باشیم که هنوز کشور ما از نظر سواد افراد بزرگسال که بالای 15 سال را تشکیل می دهند، از کشورهایی مانند آمریکا، ژاپن و سوئد عقب تر است.

وی اضافه کرد: کل ظرفیت آموزش کشور اعم از دبیرستان تا دانشگاههای مختلف 8 میلیون نفر است و برای رسیدن به سطح سواد برخی کشورهای پیشرفته در صورت فرض ثابت ماندن وضعیت آن کشورها، 25 سال زمان برای رسیدن ایران به سطح ذکر شده به طول می انجامد.

یزدانی یادآور شد: با این سطح سواد به این نکته پی می بریم که افزایش کمی آموزش نباید متوقف شود اما نحوه و چگونگی توسعه مهم تر است . لزوم تدوین نقشه جامع در آموزش عالی حوزه پزشکی اهمیت پیدا می کند که ترکیبی از نیروی انسانی برای رسیدن به اهداف توسعه نیاز است.

کد خبر 537062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha