پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۴۰۰، ۸:۱۰

در مرحله دوم طرح هوشمند مدیریت کرونا انجام می شود؛

تشدید نظارت بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری گیلان

تشدید نظارت بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری گیلان

رشت- جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا گیلان گفت: در مرحله دوم اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا بر عملکرد ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری گیلان نظارت می شود.

حسین مصطفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا، اظهار کرد: این طرح در پنج مرحله اجرا در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه مرحله نخست این طرح مربوط به حمل و نقل برون شهری بوده است، گفت: از روز یکشنبه مرحله دوم این طرح که مربوط به ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری بوده اجرایی می‌شود.

جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا گیلان اضافه کرد: در این طرح بر عملکرد تاکسی‌های درون شهری، اتوبوس رانی و تاکسی‌های اینترنتی و تلفنی نظارت می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات هماهنگی برای اجرای مرحله دوم طرح مدیریت هوشمند کرونا، گفت: دستگاه‌ها و متولیان این بخش درباره چگونگی اجرای طرح مطلع و به زیر مجموعه‌های خود اعلام کردند.

کد خبر 5378776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha