به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری چهاردهمین جشنواره مطبوعات، سید محمد ویژگان تصریح کرد: جشنواره ها نقش اساسی در شناخت استعدادها و پدیده ها از یک سو و توسعه فضای فعالیت از سوی دیگر ایفا می کنند. قاعدتا جایزه و جشنواره مطبوعات نیز به نوبه خود یکی از معتبرترین جشنواره ها و جوایز این حوزه به شمار می رود. اگرچه ناگفته پیداست که توان و بضاعت روزنامه نگاران ایران به مراتب برتر از نمونه هایی است که به دبیرخانه جشنواره ارسال می شود.
وی در ادامه افزود: جشنواره مطبوعات می تواند از یک سو به تعامل دوجانبه مردم و رسانه و از سوی دیگر به پررنگ کردن نقش رسانه ها و نیز زمینه سازی فعالیت بهتر به واسطه رقابت سالام بینجامد.
ویژگان ضمن اشاره به جایگاه خبرنگار گفت: جشنواره مطبوعات پیش از هر چیز تقدیر از جایگاه و مقام خبرنگار است که عنوانی همچون سرباز وطن که به هر کسی که در راه وطن جان نثاری کرده باشد جدای از پست و درجه و مقامش اطلاق می شود. بنابراین خبرنگاری نیز پیش از آن که شغل باشد نوعی عشق و عنوانی افتخاری است.
وی اضافه کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات می تواند زمینه ای برای تحلیل دقیق این مفاهیم رسانه ای و ارزش های فکری و شخصیتی خبرنگاران فراهم آورد. نشست هایی که به بهانه برگزاری این جشنواره ها شکل می گیرد دیدگاه های خبرنگاران را منتقل کرده و موجب تثبیت جایگاه رسانه ای آنها می شود و همچنین موضوع های ویژه که تحت عنوان بخش ویژه نیز هر ساله در نظر گرفته می شود؛ در واقع موضوع های خاص سال را در فضای کل کشور نشان می دهد که باز از ارزش های خاص برخوردار است.
قائم مقام سردبیر روزنامه ایران در مورد فضای رسانه ای کشور گفت: استعدادهایی که تاکنون مجال بروز نداشته اند خوشبختانه در فضایی دوستانه و مملو از نشاط و تحرک در حال جوانه زدن هستند و ارتباط سازنده دانشکده های خبری و مطبوعات نیز بیش از سایر دوره ها قابل مشاهده است و مجموعه این نگرش ها آینده درخشانی را برای جوانان این مرز و بوم پیش چشم ما قرار می دهد.
نظر شما