پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۳۱

کارشناس هواشناسی:

بارش پراکنده باران در استان بوشهر/ هوا از فردا سردتر می‌شود

بارش پراکنده باران در استان بوشهر/ هوا از فردا سردتر می‌شود

بوشهر- کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر از بارش پراکنده باران در استان خبر داد و گفت: از فردا دمای هوا در استان بوشهر روند کاهشی خواهد داشت.

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از اواخر وقت امروز تا ظهر فردا با عبور یک سامانه بارشی از روی استان، وقوع بارش پراکنده باران گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد در برخی نقاط استان پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: از روز شنبه تا روز سه شنبه آینده به سبب وزش باد نسبتاً شدید تا شدید شمال غربی سواحل و فراساحل استان به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود روز شنبه تا دوشنبه آینده دمای هوا به طور محسوسی کاهش یابد.

وی افزود: آسمان استان طی ساعات آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، افزایش ابر و در برخی نقاط بارش پراکنده باران گاهی رگبار پراکنده و رعدوبرق، در پاره‌ای نقاط مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی بیان کرد: جهت وزش باد متغیر غالباً جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت ۱۰ تا ۳۴ گاهی بیش از ۴۴ کیلومتر در ساعت و از ظهر فردا شمال غربی با سرعت ۱۶ تا ۴۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی افزود: ارتفاع موج دریا ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر، فردا ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی بیش از ۱۵۰ سانتیمتر و از ظهر به تدریج ۹۰ تا ۱۸۰ سانتیمتر خواهد بود.

کد خبر 5416532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha