۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۵۷

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبرداد؛

بستری۱۳۷بیمار کرونا در بیمارستان‌های کهگیلویه و بویراحمد

بستری۱۳۷بیمار کرونا در بیمارستان‌های کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هم اکنون ۱۳۷ بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد غلام نژاد افزود: ۶۵ نفر مبتلای قطعی و ۱۸ نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

وی بیان کرد: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته با فوت یک بیمار مبتلا به کرونا شمار قربانیان این بیماری در کهگیلویه و بویراحمد به هزار و ۸۳ نفر افزایش یافت.

غلام نژاد اضافه کرد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۹۲ هزار و ۵۱۰ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

وی با اشاره به آزمایش‌های انجام شده در این مدت ادامه داد: از ۱۶۰ نمونه دریافت شده از آزمایشگاه‌های استان که شامل تست‌های PCR و رپید تست هستند، حدود ۵۰ درصد موارد مثبت بودند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مردم کهگیلویه و بویراحمد توصیه کرد: دستورالعمل‌های بهداشتی پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا باید حتی پس از واکسیناسیون رعایت شود.

غلام نژاد استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست، حفظ فاصله فیزیکی در مکان‌های عمومی، تهویه مناسب و حضور نیافتن در تجمعات برای پیشگیری از شیوع کرونا را ضروری دانست و گفت: لازم است نوبت‌های سوم و یادآور واکسن کرونا حتماً تزریق شود تا در صورت گرفتاری به کووید ١٩ شاهد اوج گیری بیماری و مرگ و میر شهروندان نباشیم.

کد خبر 5440760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha