پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ اسفند ۱۴۰۰، ۸:۱۸

رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه:

کمبودی در عرضه کالاهای اساسی کرمانشاه وجود ندارد

کمبودی در عرضه کالاهای اساسی کرمانشاه وجود ندارد

کرمانشاه- رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به توزیع کالاهای اساسی در استان به مقدار مورد نیاز، گفت: کمبودی در عرضه کالاهای اساسی کرمانشاه وجود ندارد.

شهریار قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق بررسی‌های انجام شده توزیع کالای اساسی برای سال جدید در حوزه شکر و مرغ هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.

وی در خصوص میزان کالاهای توزیع شده از شهریور ماه تاکنون، افزود: ۲۱۲ تن گوشت گوساله، یک هزار و ۶۰۰ کیلو گوشت گوسفندی، یک هزار و ۴۲۴ تن مرغ منجمد، یک هزار و ۸۲۴ تن شکر، هفت هزار و ۴۴۹ تن روغن، ۲ هزار و ۵۳۰ تن تخم مرغ، سه هزار و ۷۰۰ تن برنج کالاهای تنظیم بازاری است که تاکنون توزیع شده‌اند.

رئیس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: در حال حاضر ۱۱۰ تن گوشت منجمد گوساله، یک هزار و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت گوسفندی منجمد، ۸۰۰ کیلوگرم مرغ منجمد، ۶۵۰ تن شکر خانوار، ۴۰۰ تن شکر صنف و صنعت، ۷۵۰ تن شکر زنبورداران در استان کرمانشاه در حال توزیع است.

قاسمی با اشاره به اینکه در شبکه توزیع از عاملین و مباشرین برای همکاری در توزیع در تمام نقاط شهر کرمانشاه برای توزیع کالاهای اساسی درخواست کمک داشته‌اند، بیان کرد: در مجموع ۱۴ شهرستان تعداد ۶۴۸ عامل برای توزیع کالاهای اساسی از جمله فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اصناف امین منتخب و مراکز حمایتی بهزیستی و خیریه‌ها برای توزیع کالاهای اساسی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: میزان ۲ هزار و ۱۰۰ تن ذرت، سه هزار و ۲۰۰ تن جو، هشت هزار و ۳۰۰ تن سویا، ۷۸۱ تن مرغ منجمد، ۱۰۳ تن گوشت قرمز منجمد، سه هزار و ۴۶۲ تن برنج وارداتی و یک هزار و ۹۲۴ تن شکر در حال حاضر به عنوان کالاهای اساسی تنظیم بازار در استان ذخیره شده است.

سرپرست جهاد کشاورزی کرمانشاه خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته در حال حاضر ذخایر استان به اندازه است که هیچگونه کمبودی وجود ندارد و تقاضا می‌شود که با توجه به عدم کمبود مرغ منجمد در استان عرضه آن بیشتر در مناطق حاشیه شهر برای کمک به افراد مستضعف و نیازمند انجام گیرد.

قاسمی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بازار شب عید، تاکید کرد: بر اساس حساسیت‌های ویژه در بازار شب عید تیم‌های نظارتی از ۱۵ اسفند ماه سال جاری تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ با افزایش ۲ برابری تیم‌های نظارتی به‌صورت ۱۶ تیم با ۱۵۰ بازرس و در قالب ۴۴ اکیپ بر بازار نظارت ویژه خود را آغاز کرده‌اند.

وی ادامه داد: در هفته گذشته ۲ هزار و ۲۲۰ بازرسی صورت گرفته که ۲۴۱ پرونده تخلف به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تشکیل شده و به تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند که علت تخلف آنها در زمینه گران فروشی و احتکار بوده است.

سرپرست جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: طبق تأکیدات استاندار در هفته جاری حدود ۷۹۳ بازدید از نانوایی‌ها صورت گرفت که ۶۴ پرونده با مبلغ ۷۰ میلیون تومان جریمه صورت گرفت.

قاسمی با اشاره به آنکه جوجه‌ریزی در اول بهمن ماه تا اواخر آن صورت می‌گیرد، افزود: به دلیل جوجه ریزی مناسب در بهمن ماه کمبود مرغ در بازار شب عید و حتی تا یک هفته پس از ایام تعطیلات مشاهده نمی‌شود که میزان ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن عرضه مرغ را تا یک هفته پس از ایام تعطیلات پیش‌بینی می‌کنیم.

کد خبر 5447288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha