۲۴ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۵۸

مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس:

۷۲۰۰ ملک در اختیار آموزش و پرورش فارس است

۷۲۰۰ ملک در اختیار آموزش و پرورش فارس است

شیراز - مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس با اشاره به وجود بیش از هفت هزار و ۲۰۰ ملک در آموزش و پرورش استان، گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۶۰۰ ملک منتهی به صدور سند شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هاشمی در دیدار معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با مدیران کل آموزش و پرورش و ثبت اسناد و املاک فارس که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: به دنبال توسعه فرهنگ مستند سازی با استفاده از ظرفیت عظیم آموزش و پرورش هستیم.

او با بیان اینکه بیش از هفت هزار و ۲۰۰ ملک در آموزش و پرورش فارس وجود دارد که باید همه این املاک مستند سازی شود، ادامه داد: از این تعداد املاک آموزش و پرورش استان ۳ هزار و ۶۰۰ ملک منتهی به صدور سند شده است.

هاشمی عنوان کرد: تلاش ما این است که در سریع ترین زمان ممکن املاک آموزش و پرورش را سند دار کنیم.

او افزود: می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت استانداری و تمامی دستگاه‌های اجرایی اطلاعات مکان محور را جمع آوری کنیم و بر اساس ان کار مستند سازی را تسهیل کنیم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس خاطرنشان کرد: مستندسازی املاک و تعیین تکلیف اراضی فاقد سند رسمی را در اولویت کار قرار داده‌ایم.

هاشمی افزود: توسعه سند رسمی از سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری است و باید در راستای فرهنگ سازی امر مستندسازی از ظرفیت آموزش و پرورش بهره گرفت.

او گفت: کشور ایران در سندسازی املاک در زمره کشورهایی است که باید عملکرد خود را تقویت کند و خیلی از دعاوی حقوقی نیز برهمین اساس انجام شده است.

کد خبر 5447585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha