پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ فروردین ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱

بازدید رئیس هلال احمر کشور از پایگاه اطلاع‌رسانی ساوجبلاغ

بازدید رئیس هلال احمر کشور از پایگاه اطلاع‌رسانی ساوجبلاغ

البرز - رئیس جمعیت هلال‌احمر از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی ستاد خدمات سفر و کمپ‌های هلال‌احمر ساوجبلاغ بازدید کرد و از نزدیک در جربان روند خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون محمدی امروز دوم فروردین ماه ۱۴۰۱ با بیان این مطلب گفت: با توجه به لزوم بازدیدهای نظارتی ستاد اجرایی خدمات سفر بازدیدهای نظارتی از پایگاه‌های اطلاع رسانی شهرهای کرج و ساوجبلاغ به همراه مرتضی ولی‌پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز و هیئت همراه، مدیرکل هلال‌احمر و مدیران شهرداری به عمل آمد.

او اضافه کرد: معاون سیاسی امنیتی استانداری با بازدید از غرفه‌های مختلف دستگاه‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر از نزدیک در جریان روند خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی قرار گرفتند و ضمن اظهار رضایت کامل از روند خدمات‌رسانی مطلوب به مسافران و گردشگران نوروزی از همه دست‌اندرکاران ستاد خدمات سفر تجلیل و تشکر کرد و خسته نباشید گفت.»

محمدی با اشاره به استقرار ۲۲ پایگاه اطلاع‌رسانی در سرتاسر استان متشکل از اورژانس، هلال‌احمر، شهرداری، نیروی‌انتظامی و غیره، افزود: «از این تعداد ۱۰ پایگاه اطلاع‌رسانی در شهر کرج مستقر شده که چهار مورد آن به صورت مشترک با دستگاه‌های مرتبط مشغول به فعالیت هستند.»

او خاطرنشان کرد: پایگاه‌های اطلاع‌رسانی کرج در پارک امید، انتهای بلوار ارم، روبروی عوارضی حصارک، میدان حصارک، زیرپل حصارک، ابتدای جاده آتشگاه، میدان جمهوری، بیلقان و میدان حافظ مستقر شده‌اند و آماده خدمات رسانی و معرفی جاذبه‌های تاریخی طبیعی و گردشگری استان به مسافران نوروزی هستند.

دبیرستاد اجرایی خدمات سفر با بیان اینکه از پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و کمپ‌های هلال احمر شهرستان ساوجبلاغ نیز با حضور پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور بازدید به عمل آمد، یادآور شد: «پایگاه‌های ستاد خدمات سفر شهرستان ساوجبلاغ در چهار نقطه شهرجدید هشتگرد، میدان ولایت کردان و میدان صنعت هشتگرد، ضلع شمالی اتوبان کرج-قزوین پارک‌سوار شهر جدید هشتگرد مستقر شده‌اند.

در پایان این بازدید، گزارشی از وضعیت گردشگری استان البرز توسط کارشناسان گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور و معاون سیاسی امنیتی استانداری البرز و جمع حاضر ارائه شد.

کد خبر 5452107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha