پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳

گزارش مهر؛

عرض ارادت مردم فارس به کریم اهل بیت(ع)/ شادی روزه اولی‌ها

عرض ارادت مردم فارس به کریم اهل بیت(ع)/ شادی روزه اولی‌ها

شیراز- برپایی جشن های میلاد امام حسن مجتبی(ع) در نقاط مختلف فارس حکایت از دلدادگی و ارادت مردم این استان به امام دومین شیعیان دارد.

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: استان پهناور فارس، پایتخت فرهنگی ایران از نیمه ماه ضیافت و رحمت الهی، مسرور از میلاد خجسته کریم آل طه و فرزند دلبند حضرت زهرا (س) علیه السلام است.

فارسی‌های فرهنگ دوست و فرهنگ‌پرور با اجرای برنامه‌های ویژه، ولادت با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، مظهر سخاوت و بخشندگی را گرامی داشتند.

شیراز سومین حرم‌اهل بیت و پایتخت فرهنگی ایران به شکرانه میلاد کریم اهل بیت (ع) غرق در شور و سرور است و عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در نقاط مختلف خصوصاً حرم مطهر احمد ابن موسی شاهچراغ علیه السلام و کلیه اماکن متبرکه و مساجد شهرستان‌های این استان در سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) برنامه‌های متنوعی برگزار کردند.

آئین‌های جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) از دو شب گذشته و امروز در نقاط مختلف استان فارس در حال برگزاری است مردم مؤمن و خداجوی فارس با حضور در مساجد و حسینیه‌ها با توزیع نقل و شیرینی، پخت حلیم، برپایی سفره‌های ساده افطاری ارادت خود را به دومین امام شیعیان امام حسن مجتبی (ع) ابراز کردند.

عرض ارادت مردم فارس به کریم اهل بیت(ع)/شادی روزه اولی ها

تجلیل از پیرغلامان حسنی در شیراز

در شامگاه خجسته میلاد امام دوم شیعیان امام حسن مجتبی علیه السلام از سوی هیأت جانثاران هیأت قائم (عج) شیراز از پیرغلامان حسنی و اهل بیت (ع) در حسینیه پیروان قرآن شیراز تجلیل شد.

در این آئین مداحان جوان اهل بیت با شور گرفتن در شب میلاد امام مجتبی علیه اسلام به شور و سرور پرداختند.

شوق ۳۱۵ روزه اولی دارابی تا پخت و توزیع دو هزار ۸۵۰ پرس غذای گرم در بین نیازمندان دارابی

همزمان با میلاد خجسته کریم اهل بیت امام حسن مجتبی شامگاه دیشب در شهر منتسب به امام حسن مجتبی علیه اسلام اجتماع بزرگ نمک‌پروردگان حسنی با حضور روزه اولی‌ها و کله گنجشکی در مصلی نماز جمعه داراب برگزار شد تا در اولین اقدام معنوی، این نونهالان روزه دار را نمک‌پرورده امام مجتبی (ع) کند.

آئین اجتماع نمک پروردگان حسنی امسال در داراب با حضور ۳۱۵ نفر از روزه اولی‌ها و روزه کله گنجشکی ها به همراه خانواده‌هایشان با شکوه خاصی برگزار شد.

در این جشن که جمعی از مسئولان و اعضای شورای تأمین شهرستان داراب نیز حضور داشتند، برنامه‌های متنوع فرهنگی و آموزشی به این نونهالان ارائه و پس از آن آیت الله بهشتی عضو مجلس خبرگان در خصوص اهمیت روزه داری و اشاعه فرهنگ مهربانی و سخاوت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) بیاناتی ارائه شد.

توزیع دو هزار و ۸۵۰ پرس غذای گرم در بین نیازمندان و مردم و همچنین پخت ۵ تن حلیم نذری از دیگر اقداماتی بود در که شب میلاد امام حسن‌مجتبی علیه السلام در داراب انجام شد.

کوار

جشن تجلیل از نونهالان روزه اولی کواری نیز همزمان با سراسر فارس با پیوستن به اجتماع بزرگ نمک پرودگان حسنی در  برگزار شد.

جشن تجلیلی که پذیرای ۱۵۰ دانش‌آموز روزه اولی و کله گنجشکی به همراه والدینشان به شکرانه روزه دار شدن دختران و پسران نومکلف برپا شد.

در حاشیه این آئین امام جمعه کوار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: هدف از اجرای اجتماع نمک پروردگان حسنی تشویق و تجلیل افراد تازه مکلف به روزه گرفتن است و آشنایی آنان با راه و روش سیره اهل بیت عصمت و طهارت خصوصاً امام مجتبی (ع) است.

حجت الاسلام مجید گشول بر ترویج و ارائه برنامه‌های معرفتی ویژه نونهالان روزه اولی تاکید کرد و گفت: این جشن‌ها باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی و اقدام شود که جشن تکلیف در جامعه به فرهنگ عمومی تبدیل و رایج شود.

عرض ارادت مردم فارس به کریم اهل بیت(ع)/شادی روزه اولی ها

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه کوار نیز بر ضرورت تبیین سیره امام حسن مجتبی (ع) در جامعه تاکید کرد و گفت: برنامه استانی اجتماع بزرگ نمک پروردگان حسنی در حقیقت ویژه برنامه‌ای استانی است که به همت معاونت اجتماعی سپاه استان فارس به صورت کاملاً بومی و متمرکز در سراسر استان فارس برای تجلیل از روزه اولی‌ها و کله گنجشکی ها برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار محمود عابدی بیان داشت: ۱۵۰ نفر از دانش آموزان نو مکلف دختر و پسر کواری از بین ۱۲۰۰ دانش‌آموز این شهرستان انتخاب و در این مراسم شرکت کردند.

وی ضمن قدردانی از همکاری فرمانداری، آموزش و پرورش و معاونت اجتماعی سپاه کوار در اجرای این ویژه برنامه معنوی خواستار توجه بیشتر والدین به تربیت نسل جدید شد و گفت: نقش خانواده‌ها در شکل گیری جامعه‌ای معنوی با تربیت فرزندان صالح انکار ناپذیر است.

امامزاده پیرمراد استهبان میزبان روزه اولی‌ها

آئین تجلیل از دختران و پسران نو مکلف استهباناتی نیز به شکرانه روزه اولی شدنشان در جوار مطهر امامزاده پیر مراد استهبان در شب میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام برگزار شد.

این برنامه که در ادامه پویش استانی اجتماع ۱۵ هزار نفری نمک پروردگان حسنی در استهبان برگزار شد، ۵۰۰ نفر از دانش آموزان نو مکلف اولین روزه داری خود را جشن گرفتند.

یکی از برنامه‌های مفرح این مراسم اجرای با نشاط و کودکانه حجت الاسلام بوستانی در قالب شعر خوانی و نمایشی با موضوع روزه داری و احکام بود. این ۵۰۰ دانش‌آموز نومکلف استهباناتی در ادامه این جشن میهمان ضیافت افطاری امام حسن مجتبی علیه السلام بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، جشن‌های میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام در گوشه گوشه استان پهناور فارس برگزار شد و شیفتگان مکتب حسنی عرض ارادت خود را به زیبایی هر چه تمام تر به امام دوم شیعیان اعلام می‌کنند.

کد خبر 5469826

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha