پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۶:۲۷

امام جمعه کرمانشاه:

روز قدس روز همه ملت‌ها/دشمن به دنبال ناامید کردن ملت ایران است

روز قدس روز همه ملت‌ها/دشمن به دنبال ناامید کردن ملت ایران است

کرمانشاه- امام جمعه کرمانشاه با اشاره به اینکه روز قدس روز همه ملت‌ها است، گفت: دشمن به دنبال ناامید کردن ملت ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما در خطبه‌های نماز جمعه روز قدس، اظهار کرد: گفته‌های امام راحل و اجتماع مسلمانان و گوش دادن به فرمان امام خمینی (ره) همگی زایده تقوا است‌.

وی افزود: در مقابل تقوا نمی‌توان مانندی آورد و از رمزهای ماه مبارک رمضان فهمیدن راز بندگی است که چرا بند او باشیم و باید همه چیز را کنار بگذاریم.

امام جمعه کرمانشاه و نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: آثار بندگی و تنها راه بندگی تقوا است و عبادت، ایمان به خدا است و بر اساس سخن امام علی (ع) که می‌فرمایند شخصیت هر کسی به ایمانش است و ایمان به اسلام مهم است.

وی گفت: قدرت تسبیح خداوند حقیقت رکوع و سجود را نمایان می‌کند و نیت پاک نیتی است که ظاهر و باطن همه تسبیح خداوند را نشان دهد و در تسبیحات اربعه چهار نکته نهفته است که این‌ها همه حقانیت الهی را نشان می‌دهد.

علما خاطر نشان کرد: امام خمینی (ره) ۴۲ سال پیش هنگامی که اسرائیل سیزده ساله بود آینده او را می‌دید که با اسلام چه می‌کند.

وی بیان کرد: اسلام سفره بوده و استغفار، قرآن و ماه رمضان از نشانه‌های این سفره است و رمضان تنها ماهی است که نامش در قرآن آمده که نشان‌دهنده خیر و برکت این ماه است.

علما گفت: روز قدس، روز همه ملت‌هاست روزی که ظالم را باید فریاد زد و به فرمایش مقام معظم رهبری اسرائیل کاری نمانده که انجام نداده باشد لذا باید فریاد خود را بر سر اسرائیل بزنیم‌.

وی افزود: بر اساس سخنان رهبر انقلاب در حضور دانشجویان دشمن می‌خواهد تخم ناامیدی را بر سر ملت مسلمان بپاشاند پس جوانان باید کانون امید و زبان خوب مطالبه‌گری باشند.

کد خبر 5478808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha