رئیس اداره تربیت بدنی وزارت جهاد کشاورزی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اعلام اینکه این مسابقات از صبح امروز آغاز شده است، گفت: این مسابقات با حضور 160 نفر در قالب 14 تیم در چهار رشته شنا، شطرنج، دو ومیدانی و آمادگی جسمانی برگزار می شود.
حیدر کوهی افزود: مسابقات ورزشی، فرهنگی کارکنان جهاد کشاورزی با هدف همگانی کردن ورزش، ایجاد انگیزه و فرهنگ سازی در بین آنان در رده های سنی 12 تا 15 سال برگزار شده است.
وی بازیدی از اماکن فرهنگی، مذهبی و تاریخی را از جمله برنامه های فرهنگی این مسابقات اعلام و اضافه کرد: ورزشکاران عصر از بیت امام بازدید خواهند کرد.
کوهی در ادامه از مشکلات این مسابقات را عدم همکاری استانها در اعزام ورزشکاران به این مسابقات دانست.
جشنواره کشوری مسابقات ورزشی، فرهنگی وزارت جهاد کشاورزی دربخش پسران یک ماه گذشته در استان مازندران برگزار شد و هم اکنون در بخش دختران به مدت دو روز در شهرستان خمین ادامه دارد.
نظر شما