سعید باقری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به موقعیت و فعالیت های اقتصادی استان در بخش کشاورزی و گردشگری افزود: ایستگاه های سینوپتیک شهرستانهای ملایر، نهاوند، تویسرکان و همدان، پارامترهای جوی را در یک ساعت مشخص گرینویچ ثبت میکنند.
وی تاسیس و توسعه شبکه های دیده بانی برای انجام دیده بانیهای جوی، نگهداری و تجهیز سامانههای پردازشی و مخابراتی برای پردازش اطلاعات هواشناسی و تنظیم آمارها و تحلیلهای مختلف هواشناسی را از برنامه های در دست اجرای این سازمان عنوان و خاطرنشان کرد: در زمینه های اقلیم شناسی و هواشناسی کاربردی نیز پژوهش های بسیاری صورت گرفته است.
این مسول در خصوص وضعیت آب و هوایی همدان نیز اظهار داشت: اقلیم همدان به دلیل شرایط جغرافیایی و توپوگرافی دارای آب و هوای نسبتا متغیر است و دوره سرما و یخبندان در همدان به طور متوسط 127 روز است.
باقری مجموع تبخیر سالانه در دوره آماری سال 60 تا 85 را یک هزار و 555 میلیمتر ذکر کرد و بیان داشت: متوسط بارندگی بلند مدت سالانه در ایستگاه همدان در این دوره آماری 6/309 میلیمتر بوده که بیشترین مقدار بارندگی مربوط به سال 73 و به مقدار 437 میلیمتر و کمترین آن مربوط به سال 75 و به مقدار 216 میلیمتر بوده است.
نظر شما