پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۵:۵۹

ملت ایران مدیون خون شهدا هستند

یاسوج - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت یاسوج گفت: همه ملت ایران مدیون خون شهدا و رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس هستند و لازم است که در این هفته یاد و خاطره آنان گرامی داشته شود.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، حجت الاسلام سید علی صالح موسوی اعظم در خطبه های این هفته نماز جمعه یاسوج اظهار داشت: جوانان این کشور در 31 شهریور 59 ندای امام (ره) را لبیک گفتند و با الهام از قیام عاشورا بر دشمن غاصب و جنایتکار یورش بردند و آنان را به خاک ذلت نشاندند.

وی یاد آور شد: در جنگ تحمیلی، نه فقط صدام بلکه استکبار جهانی در پی شکست انقلاب اسلامی بود، که به خواست خدا، توجهات حضرت ولی عصر(عج)، رهبری شجاعانه امام و دلاوری های جوانان دلیر کشور نقشه دشمنان نقش بر آب شد.

خطیب جمعه موقت یاسوج با اشاره به سرنوشت شوم صدام خاطرنشان کرد: این عاقبت همه ظالمان است و صدام نیز چون همه جنایتکاران تاریخ با ذلت و خواری معدوم شد.

موسوی اعظم در بخش دیگری از خطبه های نمازجمعه با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید از مردم خواست به دانش آموزان نیازمند در تهیه مایحتاج خود کمک کنند تا از تحصیل باز نمانند.

وی افزود: نیکوکاری در حق بندگان خدا از زیباترین اعمال انسان است که رضایت و خشنودی خدا را در پی دارد.

کد خبر 556093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha