پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۳

در سال جاری انجام می‌شود؛

ایجاد ۳ هزار نیروگاه خورشیدی توسط بسیج سازندگی استان قزوین

ایجاد ۳ هزار نیروگاه خورشیدی توسط بسیج سازندگی استان قزوین

قزوین- مسئول اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی بسیج سازندگی استان قزوین بیان کرد: با هدف ایجاد درآمد پایدار و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی ۳ هزار نیروگاه خورشیدی در سال جاری ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی نیکجو در آئین تقدیر از فعالان برتر در حوزه اشتغال و مسئولین صندوقهای قرض‌الحسنه اشتغالزایی استان قزوین که پیش از ظهر سه شنبه در سالن اجتماعات نمایشگاه بین‌المللی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: تاکنون حدود ۴۴۵ صندوق قرض‌الحسنه ایجاد شده که ۲۲ هزار نفر را با هدف اشاعه فرهنگ قرص الحسنه تحت پوشش خود قرار داده است.

مسؤول اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی بسیج سازندگی استان قزوین بیان کرد: ۲۹ میلیارد تومان موجودی این صندوق‌ها بوده و ۴۹ میلیارد ایجاد اشتغال انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۳ هزار فرصت شغلی ایجاد شده عنوان کرد: در حوزه کار، تعاون و فعالیت جمعی ۴۵ تعاونی فراگیری اشتغال تأسیس شده است.

این مسئول ابراز کرد: در سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۶ و کمیته امداد برای واحدهای راکد و افراد جویای اشتغال ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه ۲ هزار ۴۵۰ فرصت شغلی در سال گذشته ایجاد شده است تصریح کرد: در سال جاری ۲۲۰ میلیارد تومان از تبصره ۱۶ برای ایجاد فرصت شغلی اختصاص پیدا می‌کند که افراد از هفته اینده معرفی خواهند شد.

نیکجو تاکید کرد: ایجاد اشتغال در کنار آموزش و مهارت آموزی و همچنین رفع موانع تسهیل و اخذ مجوز را در دستور کار خود قرار دادیم.

وی در پایان گفت: در سال جدید ۳ هزار نیروگاه خورشیدی طی توافقی پنج جانبه در راستا رسیدن به درآمد پایدار، کاهش مصرف سوخت فسیلی و کمک به دولت ایجاد می‌شود.

کد خبر 5642965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha