پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ دی ۱۴۰۱، ۸:۱۸

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر سیستان و بلوچستان

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر سیستان و بلوچستان

زاهدان- رئیس سازمان بسیج رسانه سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به استقبال از هشتمین جشنواره ابوذر سیستان و بلوچستان، مهلت ارسال آثار تا ۲۵ دی ماه تمدید شد.

پوریا یاسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: هشتمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان در قالب‌های، گزارش تحلیلی و تحقیقی، گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی و انیمیشن برگزار خواهد شد که با توجه به استقبال فراوان شرکت کنندگان، مهلت ارسال آثار تا ۲۵ دی ماه تمدید شد.

وی ادامه داد: شرکت کنندگان می‌توانند آثار خود را با محورهای شعار سال، جهاد تبیین، ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی استان، مقابله با آسیب‌های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه‌های اقدام و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ارسال کنند.

وی ترویج مکتب شهید سلیمانی و معرفی شهدای استان، اشتغال زایی و کارآفرینی، خانواده، جامعه، فززند آوری، سبک زندگی ایرانی -اسلامی، فرهنگ و مناسبات شهری و اجتماعی، مقابله با کرونا و اقدامات حوزه سلامت، معرفی جاذبه‌های گردشگری استان و ظرفیت‌های ورزش با محوریت امیدآفرینی و نشاط جوانان را از دیگر محورهای پیش بینی شده عنوان کرد.

کد خبر 5676195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha