پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۷

رئیس پلیس راه گلستان خبرداد؛

یخ زدگی جاده های کوهستانی گلستان/ از سفرهای غیرضروری اجتناب شود

یخ زدگی جاده های کوهستانی گلستان/ از سفرهای غیرضروری اجتناب شود

گرگان- رئیس پلیس راه گلستان با اشاره به اینکه تردد از گردنه‌های برفگیر و جاده‌های کوهستانی استان فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است، گفت: مردم از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمود شهرکی شامگاه سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: به دنبال تغییر شرایط جوی و کاهش چشمگیر دمای هوا و بارش برف، مشکلاتی در تردد عادی وسائط نقلیه بویژه در مناطق کوهستانی و برف گیر به وجود آمده و سطح جاده‌ها لغزنده و پوشیده از برف و در برخی نقاط یخبندان است.

رئیس پلیس راه گلستان با اشاره به اینکه هم اکنون تمامی جاده‌ها و محورهای مواصلاتی استان باز و تردد در جریان است، افزود: تردد از گردنه‌ها و جاده‌های برفگیر و کوهستانی به لحاظ کولاک و محدودیت دید فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است.

وی بر همراه داشتن تجهیزات ایمنی زمستانی به ویژه زنجیر چرخ و اطمینان از سالم بودن سیستم گرمایشی و برف پاکن خودرو هنگام سفرهای زمستانی تاکید کرد و گفت: رانندگان با احتیاط و سرعت مطمئنه حرکت کرده و پایبند به اصول رانندگی ایمن باشند.

شهرکی با تأکید بر اینکه رانندگان و مسافران از سفرهای غیرضروری اجتناب کنند، گفت: با توجه به کولاک مقطعی برف در گردنه‌ها و محورهای کوهستانی و یخ زدگی مقطعی سطح راه، رانندگان حتماً فاصله طولی را از وسایل نقلیه جلویی حفظ و با سرعت مطمئنه رانندگی کنند و تا پایداری شرایط جوی و خاتمه بارش برف، حتی الامکان از انجام سفرهای غیرضروری اجتناب کنند.

کد خبر 5679187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha