به گزارش خبرگزاری مهر ، مدیر خانه شهروند اعلام کرد: این نمایشگاه به منظور آشنایی شهروندان با مباحث بهداشت روانی و فعالیت های صورت گرفته در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی برگزار می شود.
جبرائیل پروان با اشاره به اولویت پیشگیری از بیماری های روانی و کاهش آسیب های اجتماعی و همچنین بهبود روابط خانوادگی، برگزاری اینگونه نمایشگاه ها را در آشنایی مردم با آسیب های شایع اجتماعی و کاهش این گونه موارد، موثر دانسته و ارائه مشاوره های رایگان به شهروندان، آشنایی با مباحث کودک آزاری و برگزاری مسابقات و ارائه مطالب مفید در زمینه بهداشت روانی را از برنامه های این نمایشگاه عنوان کرد.
شایان ذکر است، این نمایشگاه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه 29 و 30 مهرماه در محل خانه شهروند واقع در ضلع جنوب شرقی میدان آزادی- پارک المهدی ازساعت 9 صح الی 14 بعد ازظهر برگزار خواهد شد.


نظر شما